خدمه 14 نفره که دارای اختلالات حرکتی، بینایی و شنوایی هستند، بی وزنی را تجربه کردند و یک سری آزمایش انجام دادند تا ببینند برای بهبود لباسها و تجهیزات فضایی برای افراد دارای معلولیت چه کاری میتوان انجام داد.
این گروه که از پنج کشور مختلف از جمله استرالیا، برزیل، آلمان، اسپانیا و ایالات متحده گرد هم آمدند، متشکل از دانشمندان، مهندسان و پزشکان بودند.
این سفر پیشگامانه که توسط AstroAccess سازماندهی شد، روز پنجشنبه با یک هواپیمای Zero-G در هیوستون، تگزاس انجام شد.
این پرواز تنها چند هفته پس از آن انجام شد که آژانس فضایی اروپا (ESA) اعلام کرد که جان مک فال، دونده سابق پارالمپیک، در کلاس فضانوردان ESA در سال 2022 شرکت خواهد کرد.
این هواپیما از فرودگاه الینگتون بلند شد و در نزدیکی مرکز فضایی هیوستون و مرکز فضایی جانسون ناسا، که محل آموزش پروازهای فضایی انسان در ایالات متحده است، فرود آمد.
“AA2” اولین پرواز رسمی تحقیقاتی بود که به ترویج حضور افراد دارای معلولیت در فضا اختصاص داشت.
هنگام صعود به ارتفاع هفت کیلومتری، این وسیله نقلیه 18 مانور سهموی را آغاز کرد که به خدمه اجازه داد آنچه را که برای بهبود دسترسی افراد دارای معلولیت به فضا ضروری است، آزمایش کنند.
گروهی از مسافران مجموعهای از صفحهنمایشهای لمسی گرافیکی را آزمایش کردند که به دیوارهای کابین اضافه میشد تا به خدمه نابینا و نزدیکبین اجازه دهد در مواقع اضطراری سر جای خود بمانند و در صورت خاموش شدن چراغها، تجهیزات اضطراری را در گرانش صفر بیابند.
کسانی که با خدمه نابینایان و تحرک کار می کردند توانستند نشان دهند که یک فرد معلول می تواند به طور مستقل به صندلی پرتاب دسترسی داشته باشد و به راحتی کمربند ایمنی را ببندد، نشان می دهد که افراد معلول می توانند با خیال راحت در ماموریت های فضایی زیر مداری شرکت کنند.
اعضای ناشنوا و نابینا با Sony و SonicCloud همکاری کرده اند تا به بهبود سیستم های تشخیص صدا در پرواز کمک کنند. نرم افزار سفارشی SonicCloud به کاربر این امکان را می دهد تا صدا را با توجه به توانایی شنوایی خود با هدفون سونی تنظیم کند.
این پرواز توسط جورج وایتسایدز، بنیانگذار AstroAccess و دیلن تیلور، کارآفرین فضایی، حمایت مالی شد.
تیلور می گوید: «استروکس نشان می دهد که روزی می توان فضا را برای همه در دسترس قرار داد.
227227