وزیر بهداشت در قالب سفر استانی رییس جمهور به شرق استان تهران از بخشهای مختلف بیمارستان امام خمینی (ره) فیروزکوه بازدید و روند خدمت رسانی این مرکز درمانی را بررسی کرد.
به گزارش مجله روز، بهرام عین اللهی در حاشیه بازدید از این مرکز درمانی با اشاره به افتتاح این بیمارستان در سال ۸۵، گفت: در طبقه بندی مراکز درمانی، تعدادی از مراکز، درمان اولیه را انجام میدهند و سطح بندی خدمات درمانی و توزیع امکانات بر اساس شاخص هایی همچون جمعیت صورت می گیرد.
وی افزود: بیمارستان فیروزکوه بیشتر در درمان اولیه مصدومان فعال است و امکانات درمانی و تجهیزاتی مناسبی نیز دارد بگونه ای که سی تی اسکن که در شرایط عادی به چنین بیمارستانی تعلق نمی گرفت اما در دوران همه گیری کرونا توسط رییس دانشگاه علوم پزشکی، سی تی اسکن در این مرکز نصب شده است و کمبودهای آن نیز برطرف می شود.
وی با اشاره به قرار گرفتن فیروزکوه در محور مواصلاتی پر تردد به ویژه در ایام تعطیل، گفت: برای رسیدگی اولیه به مصدومان سوانح و حوادث باید اقدامات لازم انجام شود و با همکاری سازمان انتقال خون، یک پایگاه انتقال خون در فیروزکوه ایجاد می شود تا نیازهای خونی مصدومان حوادث ترافیکی، برطرف شود.
عین اللهی افزود: انتقال بیماران بدحال به مراکز درمانی مجهز و تخصصی تهران با روش جدیدی که رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اجرایی کرده، انجام می شود. همچنین تاکید ما این است اقدامات سرپایی بیماران در کلینیک ویژه تخصصی و فوق تخصصی بیمارستان انجام شود.
وزیر بهداشت از بخش های اورژانس، سی تی اسکن، رادیولوژی، آزمایشگاه، دیالیز، سی سی یو، بستری و کلینیک ویژه تخصصی و فوق تخصصی این بیمارستان بازدید کرد.
بیمارستان امام خمینی فیروزکوه دارای ۳۴ تخت بستری، ۹ پزشک عمومی و ۲۵ پزشک متخصص در ۱۳ رشته تخصصی است.
بر اسا گزارش وبدا، در این بازدید رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع، پاک آیین دستیار رسانهای وزیر، سخنگو و رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی، دکتر اسماعیلی مدیرکل امور مجلس وزارت بهداشت، زالی رییس و معاونان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز حضور داشتند.
انتهای پیام