تنهایی یکی از معضلات بزرگ اجتماعی در آلمان محسوب میشود. تازهترین تحقیقات نشان میدهد که بیش از همه جوانان، زنان و کسانی که به تنهایی وظیفه پرورش و نگهداری کودکان را برعهده دارند از تنهایی روزافزون رنج میبرند.
به گزارش مجله روز، «الیزابت پاوس» وزیر خانواده، جوانان و سالمندان در آلمان نتایج جدیدترین تحقیقات در مورد پدیده تنهایی در این کشور را اعلام کرد.
او ضمن اعلام این نتایج از تنهایی به عنوان یک «معضل روزافزون اجتماعی» سخن گفت و تصریح کرد: اقدامات و گامهایی برای مقابله با پیامدهای اجتماعی و سلامتی ناشی از تنهایی روزافزون انجام خواهند گرفت.
این تحقیقات طولانیمدت نشان میدهد که پدیده تنهایی به ویژه در دوران همهگیری کرونا و پس از آن بیش از همه متوجه جوانان بوده است.
پیش از پاندمی کرونا بیش از همه سالمندان و افراد نخبه بودند که از تنهایی رنج میبردند. طبق این تحقیقات اما در دوران همهگیری کرونا افراد بین ۱۸ و ۲۹ سال بیش از افراد دیگر از تنهایی روزافزون گله داشتهاند.
بنا بر این تحقیقات در مجموع زنان، کسانی که به تنهایی وظیفه پرورش و نگهداری فرزندان خود را به عهده دارند، افراد بیکار و همچنین مهاجران از تنهایی روزافزون سخن میگویند. این تحقیقات بازه زمانی ۱۹۹۲ میلادی تا ۲۰۲۱ را در برمیگیرد.
به گزارش دویچه وله، الیزابت پاوس در نشستی خبری در راستای معرفی نتایج این تحقیقات در عین حال گفت که تمامی گروههای سنی با معضل تنهایی روبرو هستند و باید به صراحت به این معضل و راههای مقابله با آن پرداخت.
به گفته او، میلیونها نفر در آلمان با معضل تنهایی روبرو هستند؛ پدیدهای که به کل جامعه صدمه میزند.
دولت فدرال آلمان در ماه دسامبر سال گذشته میلادی تصمیم گرفته، اقدامات و برنامههای خود برای مقابله با تنهایی به عنوان معضلی اجتماعی را گسترش دهد و اذهان عمومی را بیش از پیش متوجه این پدیده و پیامدهای آن کند.
انتهای پیام