این باکس خبری را بخوانید

آغاز اجرای نمایشی به کارگردانی ایوب آقاخانی، خبرهایی از اجرای تئاتر در کانون، آغاز اجرای دوباره «خاک سفید»،خبرهای حاضر در جشنواره فیلم کوتاه تهران و… از جمله خبرهای دریافتی سینما و تئاتر است.

این باکس خبری را بخوانید

اجرای نمایش «ترانه‌های تب: داستان‌های عبرت آموز برای خوابیدن کودکان امروز» به نویسندگی و کارگردانی ایوب آقاخانی با حضور جمعی از اهالی تئاتر و سینما و فرهنگ و هنر آغاز شد.

به گزارش مجله روز به نقل از روابط عمومی تماشاخانه‌ی ایران‌شهر، ایوب آقاخانی در مراسم افتتاحیه این نمایش که در سالن انتظار تماشاخانه برگزار شد اظهار کرد: امروز تماشاگران، مخاطب اولین‌ اجرای نمایشی هستند که به نوعی مصداق تمام عیار شنا کردن خلاف جریان آب است.
وی ادامه داد: به عنوان نویسنده و کارگردان به حاضران خوش آمد می گویم؛ امروز نقطه‌ای طلایی در کارنامه من و گروهم است؛ در روزگاری که گاهی شاهدیم بزک و دوزک جای تئاتر اندیشه ورز واقعی را گرفته است. 
کارگردان نمایش «زمین مقدس» تصریح کرد: تئاتر قرار بود اندیشه سالار و اندیشه محور باشد اما امروز در بعضی‌ جاها با بازار مکاره‌ایی در حوزه‌ی تولید طرفیم که نامش را تئاتر می‌گذارند و آرام آرام سلیقه‌ی مخاطب را هم به کژراهه می‌برند و متاسفانه فعل راهگشایی هم رخ نمی‌دهد. البته که در یک جامعه‌ی توسعه یافته، آن نوع تئاتر هم از شاخه‌های حیاتی و لازم بدنه‌ی تئاتر محسوب می‌شود به شرطی که همه تئاتر را مثل خزه نپوشاند و موجودیتش را نگیرد.

نویسنده و کارگردان نمایش «نوزده،نود و نه» توضیح داد: نمایش ترانه‌های تب با سرمایه شخصی تولید شده و اساس آن بخاطر شاخصه‌های ساختاری و تولیدی‌اش عملا یادکرد و ادای احترام به استاد بهرام بیضایی است. 
  
آقاخانی گفت: از بهرام بیضایی در این شرایط غریب تئاتر یاد می کنم و فکر می کنم جای خالی ایشان پر نمی‌شود. 

در ادامه مراسم احمد امینی کارگردان سینما از علاقمندی‌اش به تئاتر و کارهای ایوب آقاخانی گفت و جسارت همیشگی وی را ستود و دکتر قطب الدین صادقی ضمن تکریم این رویکرد به اساطیر و نگاه نویسنده و کارگردان نمایش ترانه‌های تب و اشاره به جایگاه فلسفی و یکه‌ی اسطوره ی ادیپ گفت: جایگاه ادیپ نباید فقط به حادثه اصلی آن یعنی پدرکشی و ارتباط با مادر ختم شود. این پوسته و رویه‌ی ماجراست. این اسطوره درباره‌ی حتی مسئولیت و پیچیدگی‌های حکمرانی است و من مشتاقم رویکرد ایوب را به این اسطوره با قلم و کارگردانی خودش ببینم.

گفتنی است قطب الدین صادقی زنگ افتتاح نمایش جدید گروه تئاتر پوشه را نواخت و احمد امینی، مهدی فخیم زاده، فرهاد قائمیان، مهدی شفیعی، ارمغان‌ بهداروند، آشا محرابی، لیلا بلوکات، احمد معظمی، اتابک نادری، حمید شاه آبادی، مه لقا باقری، محسن سوهانی، مسعود دلخواه، هلیا امامی، کورش سلیمانی، لادن طاهری و جمع دیگری از اهالی فرهنگ و هنر در این مراسم حضور داشتند.

ترانه‌های تب هر شب به جز شنبه‌ها ساعت ۲۰/۳۰ در سالن ناظرزاده‌ی تماشاخانه‌ی ایران‌شهر روی صحنه می‌رود.

«یارا و ماموریت عروسکی» در مرکز تئاتر کانون پرورش فکری

نمایش «یارا و ماموریت عروسکی» به کارگردانی رحمت امینی و سمیراسادات طباطبایی از روز ۲۲ آنلاین بر روی صحنه مرکز تئاتر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان می‌رود.

این نمایش بر اساس طرحی از آیدا احمدپور به نویسندگی زیبا برجی برای کودکان و نوجوانان بالای هفت سال تولید شده است.

نمایش «یارا و ماموریت عروسکی» در مورد کارگاهی است که باباعروسکی در آن عروسک‌ها و اسباب‌بازی‌های آسیب‌دیده از دست بچه‌ها را تعمیر می‌کند. روز به روز بر تعداد چنین اسباب‌بازی‌ها و عروسک‌هایی در کارگاه افزوده می‌شود و بابا عروسکی، برای رفع این مشکل، عروسکی انسان‌نما به نام «یارا» می‌سازد تا دستیارش باشد و به سراغ عروسک‌ها و اسباب‌بازی‌ها برود و آنها را به کارگاه بیاورد.

کوروش محمدرضا، مهدیه تاجیک‌راد، الهام خداوردی، سپیده چنگیزی، پانیذ صادقی‌مقدم، بهناز خانی، شاهد بهوند و عسل فروزفر در این نمایش نقش‌آفرینی می‌کنند.

عوامل این نمایش عبارتند از: دراماتورژ: مریم منصوری، مجری طرح: ابوالفضل بوربور، تبلیغات و فضای مجازی: فریبا جدیدی، هانیه حسینی‌نصر و عرشیا مرادی، روابط عمومی: مهدیه شاهمرادی، طراح صحنه: سینا احمدپور و سمیراسادات طباطبایی، طراح پوستر، طراح لباس و طراح گریم: مهدیه تاجیک‌راد، دستیار گریم: الناز جعفری‌پور، موسیقی: فاضل نوروزی، ساخت دکور :محمدحسین بروجردی، ساخت آکسسوار: سینا احمدپور و مهدیه تاجیک‌راد، مدیر صحنه: سارا سعادت‌نیا، منشی صحنه: رومینا صفایی و مسئول تدارکات: ریحانه فراهانی.

نمایش «یارا و ماموریت عروسکی» از روز ۲۲ آنلاین تا ۳۰ آبان هر روز به جز روزهای شنبه ساعت ۱۷ در سالن گلستان مرکز تولید تئاتر و تئاتر عروسکی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان واقع در بوستان لاله تهران اجرا می‌شود.

«خاک سفید» به خانه نمایش دا باز می‌گردد

نمایش «خاک سفید» به کارگردانی محمدرضا هلال‌زاده، آنلاین ماه سال جاری در خانه نمایش دا روی صحنه می‌رود.

به گزارش روابط‌عمومی خانه نمایش دا، نمایش «خاک سفید» نوشته محمود احدی‌نیا و کار محمدرضا هلال‌زاده که سال ۱۴۰۰ اجراهای موفقی در پردیس تئاترشهرزاد داشت و سال جاری نیز در تماشاخانه هیلاج و خانه نمایش دا به صحنه رفته است، این‌بار با همکاری خانه نمایش دا از ۱۹ آنلاین ماه ساعت ۲۱:۳۰ در این تماشاخانه اجرا خواهد شد.

این نمایش طی ۱۱۴ اجرای پیشین، میزبان ۱۱۵۰۰ نفر تماشاگر بوده است. بازیگران نمایش «خاک سفید» (به ترتیب ورود به صحنه): حسین کریمی، فرید ‌رحمتی، مهدی ‌یگانه، میلاد ‌معیری، عباس ایمانی، مرجان ‌قمری، سامان خلیلیان، ارسلان عابدی، شریان زارع، علی خوشرو، المیرا ‌صارمی و حسین ‌صادق‌نائینی هستند. دیگر عوامل این نمایش عبارتند از: تهیه‌کننده: حنیف سروری، طراح صدا و موزیک: امیرعلی حسینی، طراح پوستر: استدیو الف، گرافیست: صادق ‌حسینی، طراح نور: ایمان ‌اسماعیلی، اپراتور نور و اپراتور صدا: ابوالفضل ‌گودرزی، طراح لباس: حانیه فاطمیان، طراح صحنه: مجتبی ‌رجبی‌معمار، دستیار صحنه: آرش سلیمانی، هومر ستوده و آراد حسین‌زاده، طراح گریم: سیدجلال موسوی، اجرای گریم: هادی ‌لطفی، دستیار کارگردان: محمدمهدی ‌بیات و ابوالفضل ‌گودرزی، مشاور تبلیغات: بهناز شهسوار و مشاور رسانه: شقایق فرشته.

این باکس خبری را بخوانید

در خلاصه داستان نمایش «خاک سفید» آمده است: برادری، برادر دیگرش را به قتل می‌‍‎رساند، ولی دم مقتول برادر قاتل است. این شروع داستان از فهمیدن اهالی محل که هادی به آزادی برادرش رضایت داده است.

تئاتر «خاک سفید» بیانگر اتفاقات ۲ ساعت قبل از تخریب آن محله توسط نیروهای پلیس است.

آغاز دور دوم اجرای «مُختَلَِفیم»

دور دوم نمایش «مُختَلَِفیم» به کارگردانی آرمان شیرالی‌نژاد، از روز یکشنبه ۱۵ آنلاین ماه آغاز می‌شود.

ایده‌ اصلی «مُختَلَِفیم» که بر اساس طرحی از آرمان شیرالی‌نژاد شکل گرفت و توسط سبحان بابائی تکمیل شد، روایتی از جنگ جهانی دوم و فرماندهان برجسته‌ای از ارتش متفقین است که از سوی رهبران ارشد خود مأموریت می‌یابند تا در یک عملیات فوق‌سری، یکی از فرماندهان مشهور آلمانی را ترور کنند. اما هنگامی که مأموریت آغاز می‌شود، متوجه می‌شوند که همه‌شان دستخوش دسیسه‌ای از سوی فرماندهان ارشد خود شده‌اند و هیچ راه فراری از آن ندارند.

گفتار این نمایش از ۵ زبان فارسی، روسی، آلمانی، فرانسوی و انگلیسی تشکیل است که هر یک از سربازان ارتش از کشورهای مختلف، به زبان واقعی خودشان صحبت می‌کنند و مخاطبان ترجمه فارسی آن را به‌صورت بالانویس و هم‌زمان با نمایش، مشاهده می‌کنند.

«مُختَلَِفیم» که جزوِ پرفروش‌ترین نمایش‌های سال ۱۳۹۹ بود، تابستان ۱۴۰۳ پس از ۴ سال با اندکی تغییرات، برای برداشتِ دومِ اجراهای خود آماده شد و اکنون دور دوم اجرای خود را آغاز می‌کند.

این باکس خبری را بخوانید

در این نمایش که از یکشنبه ۱۵ آنلاین ساعت ۱۹ در سالن شماره یک پردیس تئاتر شهرزاد روی صحنه می‌رود، سبحان بابائی، احسان ابراهیمی، محسن عیدی، امیرخشایار امجدی، نگار سلحشور، علیرضا دهنوی، محمد کشاورزی، رضا مردی، علیرضا خدابخش، ناصر یاوری‌رامشه، سیامک بختیاری، اسحاق ثبوت، نیما منصوری، گرشا میرزایی، ایمان دبیری، شکوفه احمدی، پریا ابراهیمی، مطهره کاویانی و پگاه امیرآبادی ایفای نقش می‌کنند. ‌

عوامل این نمایش عبارتند از: طراح، کارگردان و تهیه‌کننده: آرمان شیرالی‌نژاد، نویسنده و مشاور کارگردان: ‌سبحان بابائی، تهیه‌کننده: آرمین قدرتی، دستیار کارگردان و  منشی صحنه: پریسا بلبل‌آبادی، دستیار کارگردان و برنامه‌ریز: ارغوان کلاهچی‌فر، طراح نور: پدرام رضوانی، طراح لباس: نسیم ملکی، طراح چهره‌پردازی: افسانه خلفی، طراح صحنه: آرمان شیرالی‌نژاد، سرپرست موسیقی: دانیال دارویی، آهنگسازان: پارسا محمدی، محمدحسین قهوریجانی، طراح گرافیک و افکت‌های صدا: سبحان بابائی، مجری نور: مائده کازر، مجریان گریم: سحر علایی، مهرسا مؤمنی، لهجه و بیان انگلیسی: اسحاق ثبوت، مدیر تبلیغات و طراح پوستر: سبحان بابائی، مجری طرح: کمپانی مخ‌تلفات و مدیر اجرایی: آیدا سرمست.

احترام برومند به تماشای «قضیه تفنگ چخوف» نشست

احترام برومند، پس از تماشای نمایش «قضیه تفنگ چخوف» با بیان اینکه آرزوی زنده‌یاد داوود رشیدی و هم‌نسلانش دیدن سالن‌های پر از تماشاگر بود، گفت: فکر می‌کنم نسل داوود رشیدی به آرزوی خود رسیده‌اند.

دور دوم اجرای نمایش «قضیه تفنگ چخوف» به نویسندگی احسان بدخشان و کارگردانی اشکان پیر دل زنده، جمعه ۱۳ آنلاین، همزمان با بزرگداشت استاد داوود رشیدی، هنرمند فقید سینما، تئاتر و تلویزیون به احترام برومند، همسر این هنرمند تقدیم شد.

برومند پس از تماشای این نمایش با اشاره به استقبال تماشاگران گفت: برای من بسیار لذت‌بخش است که جوانان اینقدر با اشتیاق به تماشای نمایش‌هایی که تعدادشان هم در سطح شهر کم نیست، می‌نشینند. فکر می‌کنم نسل داوود رشیدی به آرزوی خود رسیده‌اند.

او افزود: داود و هم‌نسلانش در مصاحبه‌های خود از این آرزو صحبت می‌کردند که سالن‌های تئاتر پر از تماشاگر باشد. بارها از آقای نصیریان شنیده‌ام که در گذشته برای هر اجرا به دنبال ۳۰ یا ۴۰ نفر تماشاگر بودند، اکنون این خیل عظیم دوستداران تئاتر برای من خیلی خوشحال‌کننده است.

این باکس خبری را بخوانید

برومند ادامه داد: حس می‌کنم که داوود رشیدی در اینجا حاضر است و روح او این درخشش جوانان را درک می‌کند. امیدوارم با کوشش هنرمندان تئاتر و علاقه‌ شما تماشاگران همینطور تئاتر مملکت ما به بالندگی بیشتر برسد.

او تصریح کرد: به این باور دارم همان‌طور که تا به امروز با استقامت ادامه دادیم، از این پس نیز این مسیر پُر چالش را با قوت پیش برویم. در کلیپ شما یادآوری نمایش‌های قدیمی، مانند «در انتظار گودو» بود که توسط داوود رشیدی و پرویز صیاد حدود ۵۵ سال پیش روی صحنه رفت، اجرایی که نشان از جسارت آن نسل داشت. امیدوارم که شما هنرمندان امروزی نیز با همان جسارت و شجاعت به فعالیت خود ادامه دهید و بر موانع غلبه کنید.

نمایش «قضیه تفنگ چخوف» در دور دوم اجرای خود تا بیستم مهرماه، هرشب به جز شنبه‌ها ساعت ۱۹ در تئاتر هامون میزبان مخاطبان است. علاقه‌مندان می‌توانند برای تهیه بلیت این نمایش به سایت تیوال مراجعه کنند.

«مرتد» آماده حضور در جشنواره فیلم کوتاه تهران شد

فیلم کوتاه «مرتد» به چهل و یکمین جشنواره فیلم کوتاه تهران راه یافت.

به گزارش روابط عمومی پروژه، فیلم کوتاه «مرتد» به کارگردانی امیر ابیلی و داوود مرادیان آماده حضور در چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران شد.

این باکس خبری را بخوانید

«مرتد» دومین اثر مشترک امیر ابیلی و داوود مرادیان بعد از فیلم کوتاه «گورکن» است که در ژانر پلیسی- معمایی جلوی دوربین رفته و قرار است در جشنواره فیلم کوتاه تهران به نمایش درآید.

در خلاصه داستان این فیلم کوتاه آمده‌است: «اینهمه جای پَرت‌وپَلا این اطراف هست، چرا درست اومدی روبه‌روی دوربین اقبالی رو کشتی؟»

«مرتد» محصول مشترک سازمان هنری رسانه‌ای اوج و انجمن سینمای جوانان ایران است و در آن فرید قبادی، ریحانه رضی، ماه‌منیر بیطاری، بهادر باستان‌حق و محمد سوری و… جلوی دوربین رفته‌اند.

عوامل فیلم کوتاه «مرتد» عبارتند از:
تهیه‌کننده: امیر ابیلی، جانشین تهیه‌کننده: امید همتی‌فراز، مدیر فیلمبرداری: علی طالبی، تدوین: مجتبی نجاراصل، طراح صحنه و لباس: حسین مجد، طراح گریم: احسان رناسی، طراحی و ترکیب صدا: آرش قاسمی، مدیر صدابرداری: اشکان پورتاجی، موسیقی: کیان کفائی‌پور، جلوه‌های ویژه بصری: حسین معماریان، اصلاح رنگ و نور: مهران دوستی، مدیر تولید: علی بیگلری، مدیر تدارکات: حسین زمانی، دستیار کارگردان: امین دوست‌محمدی، منشی صحنه: پریناز نوری، عکاس: علی یعقوبی، طراحی لوگو و پوستر: احسان حسینی.
 

چه خبر از جشنواره فیلم کوتاه تهران؟

کانون دانش‌آموختگان انجمن سینمای جوانان ایران علاوه بر در نظر گرفتن تسهیلات ویژه برای تهیه بلیت و حضور در نشست‌های تخصصی جشنواره فیلم کوتاه تهران برای اعضای خود، به صورت ویژه در این رویداد میزبان یکی از اعضای قدیمی خود خواهد بود.

کانون دانش‌آموختگان انجمن سینمای جوانان ایران برای سومین سال متوالی با حضور اعضای قدیمی و جدید این نهاد در جشنواره فیلم کوتاه تهران، یک گردهمایی بزرگ را رقم خواهد زد. این کانون که با شعار “یک خانواده ۲۵۰ هزار نفری” فعالیت می‌کند،  تسهیلات تهیه بلیت رایگان تماشای آثار راه‌یافته به جشنواره و تخفیف ۸۰ درصدی استفاده از نشست‌های تخصصی “۴۱_۲۰” را برای اعضای خود در نظر گرفته است. همچنین در چهل و یکمین دوره جشنواره، کانون دانش‌آموختگان انجمن سینمای جوانان ایران به صورت ویژه از یکی از اعضای پیشکسوت خود که متولد سال ۱۳۲۱ است و نام او متعاقبا اعلام خواهد شد، میزبانی خواهد کرد.
گفتنی است هنرجویانی که دانش‌آموخته انجمن سینمای جوانان ایران هستند، می‌توانند با مراجعه به سایت کانون به نشانی www.alumni.iycs.ir عضو این خانواده ۲۵۰ هزار نفری شوند.
چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران به دبیری مهدی آذرپندار ۲۷ آنلاین تا ۲ آبان ۱۴۰۳ در پردیس سینمایی ملت برگزار خواهد شد.

رونمایی از پوستر فیلم کوتاه «تعمیر شب»

پوستر فیلم کوتاه «تعمیر شب» به کارگردانی ابراهیم پشت کوهی و تهیه کنندگی گاتا عابدی رونمایی شد.

به گزارش مشاور رسانه‌ای پروژه، همزمان با انتخاب فیلم کوتاه «تعمیر شب» در بخش ویژه «کتاب و سینما» در چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌ کوتاه تهران از پوستر این فیلم رونمایی شد.

این باکس خبری را بخوانید

این فیلم کوتاه با اقتباسی از مجموعه داستان «دیوان سومنات» نوشته ابوتراب خسروی ساخته شده است.

در خلاصه داستان این فیلم آمده است: در یک شب مه آلود، زن و شوهری از مهمانی برمی‌گردند و قصد ورود به خانه شان را دارند، اما قفل در خانه عوض شده و پیرزنی ادعا می‌کند صاحب خانه است…

در این فیلم کوتاه بازیگرانی چون گاتا عابدی، یاشار نادری، محمدحمزه زاده، داور فرمانی، نادرمهدیلو، طوبی پاکستانی، غفور ملکی، بهروز رحیمی، نعمت کهن دل و نیکان رنجبر به ایفای نقش پرداخته‌اند.

 پوستر این فیلم را محمدحسن آزادگان طراحی کرده است.
 
ابراهیم پشت کوهی نمایشنامه‌نویس و کارگردان تئاتر است که نخستین فیلم کوتاه خود را با نام «تعمیر شب» در ارتفاعات اردبیل ساخته و پیش از این در تئاتر نیز اقتباس‌هایی از رمان‌های «مثل آب برای شکلات» ، «آخرین انار دنیا» و «هملت پشت کوهی» را داشته است و این فیلم‌ را در ژانر نئونوآر و رازآلود ساخته و داستان آن در دهه چهل می‌گذرد.
 
عوامل فیلم کوتاه «تعمیر شب» عبارتند از:نویسنده و کارگردان: ابراهیم پشت کوهی، تهیه کننده: گاتا عابدی، مشاورکارگردان: رامین فرزانه، مجری طرح: رضا بهشتی، فیلمبردار: عارف نامور، تدوین: پویان شعله ور، آهنگساز: بهرنگ عباسپور، طراحی و ترکیب صدا: حسین ابوالصدق، صدابردار: بهنام اسدالهی، طراح صحنه و لباس: ابراهیم پشت کوهی، برنامه ریز و دستیار کارگردان: فهیمه موسوی نیارکی، اصلاح رنگ: فربد جلالی، منشی صحنه: زهرا پسندی، طراح گریم: شقایق برهمتی، دستیاران فیلمبردار: امیرحسین نوش آذر، افشین بیگی، بهروز رحیمی، رامین برزگر، طراح پوستر: محمد حسن آزادگان، مدیر تدارکات: نوید پورسپاهی، مترجم: غزل زارعی، مشاور رسانه ای: فرانک قنبری، پخش فیلم: پروفیلم فست.

«بازی بی‌کلام۲» نمایشی از دو وجهه پویایی و انفعال بشر امروز
 
قطب‌الدین صادقی، بازیگر و کارگردان تئاتر نمایش «بازی بی‌کلام۲» را نمایشی دانست که بازیگران آن به خوبی توانسته‌اند دو وجه پویایی و انفعال بشر در جامعه امروز را با اندیشه به نمایش بگذارند.
 
نمایش «بازی بی‌کلام ۲» نوشته ساموئل بکت با کارگردانی الهام ایروانی به قطب‌الدین صادقی، بازیگر و کارگردان باسابقه تئاتر تقدیم شد.
 
قطب‌الدین صادقی پس از تماشای این نمایش گفت: «بازیگران این نمایش به خوبی توانستند دو وجه پویایی و انفعال بشر در جهان امروز را با اندیشه به نمایش بگذارند.»
 
او ادامه داد: «در بخش بخش این اثر شما شاهد اندیشه هستید، عمل معنادار یا کلام عاطفه‌برانگیز در این اثر جایی ندارد اما هنرمندان با تسلط جسمانی خوب و محاسبات فنی و حساب شده نمایشی جدی و آبرومندی تولید کرده‌اند.»
 
سونیا اسماعیلی و الهام ایروانی بازیگران این نمایش بی‌کلام هستند.
 
«بازی بی‌کلام۲» نوشته ساموئل بکت با ترجمه و کارگردانی الهام ایروانی از شب گذشته جمعه (۱۳ آنلاین) ساعت ۱۸:۳۰ در سالن کوچک مرکز تئاتر مولوی روی صحنه رفت.
 
علاقه‌مندان برای تهیه بلیت این نمایش می‌توانند به سایت تیوال مراجعه کنند.

نمایش فیلم ایساتیس به زبان انگلیسی برای مهمانان خارجی 
فیلم مستند سینمایی «ایساتیس» به کارگردانی علیرضا دهقان و تهیه‌کنندگی علیرضا دهقان و راحیل صحرایی با حضور مهمانان، اعضای برخی سفارتخانه‌های خارجی و  علاقمندان زبان انگلیسی در تهران به نمایش در امد 
به گزارش روابط عمومی هنرو تجربه، فیلم مستند سینمایی «ایساتیس» به کارگردانی علیرضا دهقان و تهیه‌کنندگی علیرضا دهقان و راحیل صحرایی با حضور مهمانان، اعضای برخی سفارتخانه‌های خارجی و  علاقمندان زبان انگلیسی شامگاه جمعه ۱۳ آنلاین در پردیس سینمایی چارسو به نمایش درآمد. 
در ابتدای این  مراسم علیرضا دهقان کارگردان فیلم با خوشامد گویی به مهمان گفت: برای اولین بار است که نسخه دوبله انگلیسی فیلم در ایران به نمایش در می‌آید و خوشحالیم که امروز در خدمت مهمانان عزیز از نسخه زبان انگلیسی رونمایی میکنیم. 
وی ادامه داد: در برگردان انگلیسی فیلم ایساتیس  مدیر دوبلاژ و راوی خاک خانم گیتا یاسری، گوینده و راوی آب خانم سوزی داروگر، گوینده و و راوی باد، آقای حسن توکلی و راوی آتش، آقای امیرحسام واثقی بودند. 
در این مراسم  افرادی از مدرسه‌های خارجی زبان، دانشجویان زبان خارجی و برخی از اعضا و وابستگان سفارتخانه‌های خارجی مقیم تهران حضور داشتند و به تماشای فیلم ایساتیس به زبان انگلیسی نشستند. 

فیلم مستند سینمایی «ایساتیس» به کارگردانی علیرضا دهقان گفته می‌شود پرفروش‌ترین و پر مخاطبترین فیلم هنرو تجربه شده است.

با حکم محمود فرهنگ، هیات انتخاب بخش صحنه‌ای سیزدهمین رویداد تئاتر صاحبدلان معرفی شدند.

به گزارش روابط‌عمومی رویداد صاحبدلان، با حکم محمود فرهنگ، دبیر سیزدهمین رویداد تئاتر صاحبدلان، احسان جانمی، محمدرضا درند و کاوه مهدوی به عنوان اعضای هیأت انتخاب بخش صحنه‌ای معرفی شدند.

احسان جانمی، دارای مدرک کارشناس ارشد کارگردانی از دانشگاه هنر تهران است. او فعالیت‌های هنری خود را از سال ۱۳۷۲ آغاز کرد.کارگردانی ۱۱۳ اثر نمایشی، نویسندگی ۲۰ نمایشنامه، حضور در جشنواره‌های ملی و بین‌المللی از جمله فجر، ماه، مقاومت، صاحبدلان، آیینی سنتی، رضوی، ایران زمین  و کسب جوایزی در رشته‌های کارگردانی، نمایشنامه‌نویسی و طراحی صحنه از جمله فعالیت‌های وی به شمار می‌آید. جانمی همچنین داور و دبیر اجرایی جشنواره تئاتر خندستان و جشنواره استانی اصفهان را نیز برعهده داشته است.

کاوه مهدوی دارای مدرک کارشناس ارشد کارگردانی نمایش از سال۱۳۷۷ فعالیت هنری خود را آغاز کرده است. بازی در بیش از ۲۰ اثر سینمایی و تلویزیونی، نویسندگی و کارگردانی آثاری همچون «دم هشتی روی گنبد»، «آبی گونه»، «آوازهای سر شام»، «حساب پرداخت نمیشه»، «پوتین‌ها»، «در انتظار گورو» را در کارنامه دارد. او همچنین به عنوان مدرس تئاتر فعالیت می‌کند و عضو هیات انتخاب و داور بیش از پنجاه جشنواره تئاتر بوده است.

محمدرضا درند نیز دارای مدرک کارشناسی ارشد است. از سال ۶۶ فعالیت هنری خود را آغاز کرده و در بیش از ۷۰ اثر نمایشی به عنوان بازیگر و کارگردان نمایش‌های چون «بهترین بابای دنیا»، «کلبه عمو تم»، «آرش»، «یک کاست لته»، «تقدیر»، «ساعت پنج شد بابا» و … حضور داشته است. حضور در۱۲ دوره جشنواره فجر به عنوان کارگردان، حضور در جشنواره‌های استانی و منطقه‌ای فجر، ایثار،  مقاومت، عروسکی و… حضور در بیش از ۱۲ جشنواره استانی و منطقه‌ای و ملی به عنوان دبیر، حضور در ۲۴ جشنواره استانی، منطقه‌ای و ملی به عنوان داور، عضویت در هیات مدیره و رییس انجمن هنرهای نمایشی استان کرمانشاه طی ۸ دوره، عضویت در شورای مشورتی انجمن هنرهای نمایشی ایران، کسب ۲۱ عنوان اولی کارگردانی در جشنواره‌های مختلف تئاتری، کسب عنوان کارگردانی برتر جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر در سال ۹۷ برای اجرای نمایش «پروانه الجزایری» بخشی از کارنامه هنری وی محسوب می‌شود.

سیزدهمین دوره سراسری رویداد تئاتر صاحبدلان به دبیری محمود فرهنگ، آذر و دی‌ماه ۱۴۰۳ در استان‌های ایران برگزار می‌شود.

انتهای پیام 

دکمه بازگشت به بالا