رییس سازمن حفاظت محیط زیست گفت: هرچه آگاهی مردم در مورد محیط زیست بیشتر شود، نحوه مواجهه آنان با طبیعت بهتر میشود.
به گزارش مجله روز آیت الله دکتر سیدمصطفی محققداماد با حضور در سازمان حفاظت محیطزیست با شینا انصاری دیدار و گفتوگو کرد.
در این دیدار انصاری با تاکید بر لزوم همراهی و حمایت مراجع مذهبی و علمی در ترویج فرهنگی حفاظت از محیط زیست گفت: بخش عمدهای از معضلات محیط زیستی موجود ریشه در فقدان آگاهیهای لازم در ارتباط میان انسان و طبیعت دارد و برای حل این مساله نیازمند عزم ملی برای تقویت فرهنگ حفاظت از محیطزیست در جامعه هستیم.
رییس سازمان حفاظت محیط زیست تصریح کرد: رکن اصلی در آموزش افراد جامعه ایجاد توانمندی در آنان برای تصمیمگیری صحیح، تغییر رفتار و عملکرد و استفاده بهینه از منابع است و هرچه آگاهی مردم در مورد محیط زیست بیشتر شود، نحوه مواجهه آنان با طبیعت بهتر میشود.
وی در ادامه گفت: برای پیشگیری از تخریب محیط زیست لازم است برنامهریزیهای آموزشی منسجم و هدفمند بر مبنای اولویتها و گروههای هدف در جامعه صورت گیرد و برای دستیابی به این هدف نقش اثرگذار مراجع دینی غیرقابل انکار است.
در این دیدار آیت الله دکتر سیدمصطفی محققداماد – نویسنده کتاب «الهیات محیط زیست» – با اشاره به اهمیت آموزشهای محیط زیستی از سنین پایه گفت: دغدغه محیط زیست در جامعه افزایش یافته است و ضرورت دارد دغدغهها در این حوزه به رفتارهای محیط زیستی تبدیل شود و بهترین راهکار برای تغییر رفتار، آموزشهای محیط زیستی از سنین کودکی با بهرهگیری از روشهای خلاقانه و تاثیرگذار است.
به گزارش روابط عمومی سازمان حفاظت محیطزیست رییس گروه مطالعات اسلامی فرهنگستان علوم با اشاره به فعالیتهای خود در حوزه محیطزیست ضمن ابراز نگرانی از وضعیت محیط زیستی جهان اظهارکرد: بشر قبلا طبیعت را به منزله مادر مهربان خود در نظر میگرفت و از آن ارتزاق می کرد اما امروزه اراده و خواست خود را محور تلقی کرده و بر اساس آن منفعت طلبی را اصل بهره برداری از طبیعت قرار داده است. به همین دلیل تا آنجا که اقتضای منفعتش باشد، میخواهد بر طبیعت استیلا پیدا کند.
انتهای پیام