رئیس کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد مازندران گفت: راهیان نور به تقویت هویت ملی و احساس تعلق به کشور بین شرکتکنندگان کمک میکند.
به گزارش خبرنگار آنا، علی عباسزاده رئیس کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران در شورای این کانون که با حضور رئیس دانشگاه و دیگر اعضا در ساری برگزار شد، اظهار کرد: راهیان نور حرکت فرهنگی بوده که بهمنظور بازدید از مناطق جنگی دوران دفاع مقدس و آشنایی با ایثار و فداکاری رزمندگان برگزار میشود.
وی اثرات معنوی شرکت استادان دانشگاه در راهیان نور را تجدید پیمان با شهدا دانست و گفت: شرکت در راهیان نور، فرصتی برای تجدید پیمان با شهدا و آرمانهای آنهاست. استادان با حضور در این مناطق و لمس فضای معنوی آن، میتوانند ارتباط عمیقتری با شهدا برقرار کرده و از آنها الگو بگیرند.
رئیس کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران تقویت روحیه ایثار و فداکاری را از محسنات راهیان نور عنوان کرد و ادامه داد: راهیان نور، یادآور ایثار و فداکاری رزمندگان در دوران دفاع مقدس است. استادان با حضور در این مناطق، میتوانند روحیه ایثار و فداکاری را در خود تقویت کرده و آن را به دانشجویان خود نیز منتقل کنند.
عباسزاده با اشاره به اینکه راهیان نور، فرصتی برای افزایش آگاهی تاریخی استادان و دانشجویان از دوران دفاع مقدس است، عنوان کرد: دانشگاهیان با حضور در این مناطق و بازدید از آثار و یادمانهای جنگ، میتوانند اطلاعات بیشتری درباره این دوران کسب کنند. راهیان نو به تقویت هویت ملی و احساس تعلق به کشور بین شرکتکنندگان کمک میکند. استادان با حضور در این مناطق، میتوانند این حس را در خود و دانشجویان خود منتقل کنند.
وی با بیان اینکه شرکت در راهیان نور میتواند تأثیرات مثبتی بر تدریس و پژوهش استادان داشته باشد، مطرح کرد: آنها میتوانند از تجربیات خود در این سفر برای غنیتر کردن مطالب درسی و پژوهشهای خود استفاده کنند. راهیان نور حرکت فرهنگی ارزشمند است که تأثیرات معنوی بسیاری بر شرکتکنندگان، بهویژه استادان دانشگاهی داشته و میتواند به تقویت ارزشهای معنوی، هویت ملی و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه کمک کند.