به گزارش خبرنگار آنلاین، جنتی در دوره آموزشی کاشت، داشت و برداشت زعفران در بهاباد بر اهمیت کاشت، داشت و برداشت محصول زعفران تاکید کرد و گفت: زعفران از نظر آبی بسیار کم آبخواه بوده و گونه مناسبی برای تغییر الگوی کشت است و این گیاه در مناطق نیمه گرمسیری و در نقاطی که دارای زمستانهای ملایم و تابستان گرم و خشک باشد، به خوبی رشد می کند.
وی اظهار داشت: دوره رشد این محصول مصادف با پاییز، زمستان و اوایل بهار است و در این ایام به هوای مناسب و معتدلی نیاز دارد.
جنتی، زعفران را به عنوان گرانبهاترین محصول کشاورزی و دارویی جهان که جایگاه ویژهای در بین محصولات صنعتی و صادراتی ایران دارد، معرفی کرد و افزود: تحقیقات نشان میدهند که زعفران اثر قابل توجهی در پیشگیری از سرطان کبد دارد و مهمترین خاصیت زعفران که از قدیم الایام از آن استفاده میشده، درمان افسردگی است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهاباد نیز با اشاره به برگزاری دوره آموزشی یک روزه کاشت، داشت و برداشت محصول استراتژیک زعفران در جهاد کشاورزی بهاباد گفت: در این کارگاه آموزشی بیش از ۵۰ بهرهبردار زعفران شرکت کردند.
علی اکبر رحمتیان افزود: دوره آموزشی کاشت، داشت و برداشت زعفران با تدریس محقق مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی با هدف آموزش بهره برداران در زمینه تغذیه، آبیاری، آفات و بیماری ها و افزایش عملکرد زعفران در مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بهاباد برگزار شد.
در این کلاس همچنین در مورد شناخت پیاز مناسب، آماده سازی زمین، نحوه صحیح کاشت پیاز در هرنوع خاک، چگونگی هرس علفهای هرز، مراحل و چگونگی آبیاری، کودهای مناسب و برداشت و مراحل و نوع تمیز کردن و خشک کردن زعفران، توضیحاتی به کشاورزان ارائه و به سئوالات آنها پاسخ داده شد.
شهرستان بهاباد عمده تولید کننده زعفران طلای سرخ در استان یزد است.