منابع آموزشی آنلاین برای آمادگی برای آزمونهای استخدامی ناجا چیست؟
برای آمادگی برای آزمونهای استخدامی ناجا، میتوانید از منابع آموزشی آنلاین زیر استفاده کنید:
سامانه آموزش آنلاین ناجا: ناجا برای آمادگی متقاضیان در سامانه آموزش آنلاین خود منابع متنوعی را در اختیار قرار داده است. در این سامانه میتوانید به سوالات آزمونهای گذشته، مطالب آموزشی و راهنماهای مربوط به آزمونهای استخدامی ناجا دسترسی پیدا کنید.
وبسایتها و پلتفرمهای آموزشی: برخی از وبسایتها و پلتفرمهای آموزشی آنلاین منابعی برای آمادگی برای آزمونهای استخدامی ناجا ارائه میدهند. از جمله معروفترین آنها میتوان به “آزمون استخدامی ناجا”، “ناجاکیت” و “ناجاپیشه” اشاره کرد. در این منابع، مطالب آموزشی، سوالات آزمونهای گذشته و تستهای تمرینی را میتوانید مشاهده و استفاده کنید.
کتابها و منابع چاپی: همچنین، برخی کتابها و منابع چاپی نیز برای آمادگی برای آزمونهای استخدامی ناجا در دسترس هستند. این کتابها معمولاً شامل مطالب آموزشی، سوالات آزمونهای گذشته و راهنماهای مربوط به آزمونهای استخدامی ناجا هستند.
مهم است که برای استفاده از هر منبع آموزشی، از معتبر بودن و منابع رسمی استفاده کنید. همچنین، مراجعه به وبسایت رسمی ناجا و دریافت pdf نمونه سوالات آزمون استخدامی نیروی انتظامی و دیگر اطلاعات از منابع معتبر آنها نیز میتواند به شما در آمادگی برای آزمونهای استخدامی ناجا کمک کند.
مراحل مصاحبه دانشگاه علوم انتظامی امین ۱۴۰۲ – ۱۴۰۳
داوطلبان پس از قبولی در آزمون ورودی این دانشگاه در سال 1402-1403، می بایست در زمان معینی که به آن ها اطلاع رسانی می شود، به مکان مصاحبه در استان خود مراجعه نمایند. متقاضیان تحصیل در دانشگاه علوم انتظامی امین به صورت چند برابر ظرفیت پذیرش به مصاحبه دعوت می شوند و کسانی که حدنصاب نمره لازم در هر مرحله را کسب کنند، می بایست به هسته گزینش دانشگاه در تهران (به نشانی انتهای اتوبان شهید همت غرب، بزرگراه شهید خرازی) مراجعه و باقی مراحل گزینش را طی کنند.
مراحل مختلف مصاحبه دانشگاه افسری امین شامل تست های پزشکی اولیه و تکمیلی، تشکیل پرونده، انگشت نگاری، تست ورزشی و روخوانی قرآن و انجام مصاحبه شفاهی می باشد. پس از تکمیل این مراحل توسط داوطلب، شاهد تحقیقات محلی توسط کارشناسان مربوطه خواهیم بود. در نهایت نیز نتایج نمرات مکتسبه داوطلب اعلام می گردد و وضعیت قبولی یا عدم قبولی وی مشخص خواهد شد.
معاینات پزشکی
کسانی که در دانشگاه علوم انتظامی تحصیل می کنند، با استفاده از بورسیه این مرکز به استخدام نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران (ناجا) در می آیند. به همین جهت، لازم است که شرایط مناسبی از لحاظ سلامت جسمانی، روحی و روانی داشته باشند تا بتوانند وظایفی که به آن ها محول می شود را به درستی انجام دهند. به همین منظور، قبل از پذیرش دانشجویان در این دانشگاه لازم است معاینات و آزمایش های دقیق پزشکی انجام گیرد.
مراحل مختلف معاینات پزشکی معمولا رایگان بوده و در استان های کشور، اختلاف اندکی در روند اجرای آن اعمال شود، اما می توان گفت فرآیند کلی آن به صورت تست های پزشکی اولیه و تست های پزشکی تکمیلی به انجام می رسد.
تست های پزشکی اولیه: شامل نوار قلب، دندانپزشکی و مراجعه به پزشک عمومی
تست های پزشکی تکمیلی: مراجعه به چشم پزشکی یا بینایی سنجی (حداکثر نمره مجاز ضعیفی هر دو چشم 2 است.) و شنوایی سنجی، شرکت در تست های روانشناسی و مختصص اعصاب و روان، گوش و حلق و بینی، اورولوژی، رادیولوژی (عکس برداری از ستون فقرات و استخوان های بدن) و انجام آزمایش خون و ادرار
بررسی مدارک
پس از معاینات ذکر شده توسط تمامی پزشکان و متخصصان مربوطه، کسانی که از نظر جسمی و روانی دارای سلامت کامل می باشند، می بایست با ارائه مدارک لازم نسبت به تشکیل پرونده و پر کردن فرم های مخصوص به این فرایند اقدام و پس از انجام انگشت نگاری، در سایر مراحل گزینش نیز شرکت نمایند.
تست ورزش
دارا بودن آمادگی جسمانی، به علت ارتباط شدید توانایی بدنی با شغل پلیس، یکی از مراحل مهم مصاحبه آزمون ورودی دانشگاه افسری است و متقاضیان می بایست در این مرحله، با شرکت در تست ورزش، قابلیت جسمانی و قدرت بدنی خود را محک بزنند. از جمله بخش های مهم این تست می توان به آزمون دراز و نشست، شنا زدن و دویدن اشاره نمود. نمره کسب شده در این مرحله، بخش قابل توجهی از نمره کل مصاحبه را تشکیل می دهد.
روخوانی قرآن کریم
پس از پشت سر گذاشتن موفق مرحله تست ورزش، نوبت به سنجش میزان انس و آشنایی داوطلبان با قرآن کریم می رسد و کارشناسان مصاحبه گر از متقاضیان می خواهند که بخشی از قرآن کریم را قرائت نمایند.
مصاحبه شفاهی
مرحله مصاحبه، یکی از حساس ترین بخش های گزینش داوطلبان برای پذیرش در دانشگاه افسری امین به حساب می آید که اغلب به صورت شفاهی برگزار می شود اما ممکن است گاهی اوقات بخشی از آن نیز به صورت کتبی باشد.
تحقیقات محلی
پس از انجام مراحل مصاحبه، نوبت به تحقیقات محلی می رسد. در این مرحله، مسئولین مربوطه به محل زندگی فعلی و پیشین داوطلبان مراجعه می کنند و در مورد پیشینه اخلاقی و رفتاری شخص متقاضی و خانواده وی از آشنایان، همسایگان و… تحقیقاتی را به عمل می آورند. در صورتی که داوطلبان تمامی مراحل بالا را با موفقیت طی نمایند، می بایست برای نهایی کردن پذیرش خود به مرکز گزینش دانشگاه علوم انتظامی امین در شهر تهران مراجعه کنند.
پس از پایان مراحل مذکور، مدیریت گزینش و پذیرش نیروی انتظامی اقدامات لازم را جهت بررسی نمرات کسب شده دو مرحله آزمون کتبی و مصاحبه گزینشی داوطلبان به انجام می رساند و نتایج نهایی را از طریق مدیریت گزینش استان های مختلف و به روش پیامکی به داوطلبان اعلام می کند. پذیرفته شدگان نهایی که موفق به کسب حدنصاب نمره لازم شده اند، می توانند جهت تکمیل روند نام نویسی حضوری به محل دانشگاه افسری امین در شهر تهران مراجعه نمایند.
مدارک مورد نیاز مصاحبه دانشگاه علوم انتظامی امین ۱۴۰۲ – ۱۴۰۳
دعوت شدگان به مصاحبه باید در روز مراجعه، مدارک و لوازم مورد نیاز را به همراه داشته باشند تا در روند تشکیل پرونده دچار مشکل نشوند و بتوانند در ادامه مراحل مختلف گزینش شرکت نمایند. این مدارک شامل موارد زیر می باشد:
- مدارک مورد نیاز مصاحبه دانشگاه علوم انتظامی امین 1402 – 1403
- 6 قطعه عکس ۴×۳ تمام رخ جدید
- اصل شناسنامه و کارت ملی به علاوه کپی از تمامی صفحات
- اصل مدرک دیپلم تحصیلی و پیش دانشگاه به همراه کپی
- اصل و کپی مدرک نظام وظیفه (فترچه آماده به خدمت بدون مهر غیبت و یا ارائه گواهی معافیت تحصیلی از نظام وظیفه)
- گواهی اشتغال به تحصیل برای داوطلبان دانشجو
- لباس و کفش ورزشی مناسب برای اجرای آزمون آمادگی جسمانی
- کپی از تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی پدر، مادر، خواهر، برادر
- به همراه داشتن اصل گذرنامه
سوالات متداول
1– زمان مصاحبه دانشگاه علوم انتظامی امین ۱۴۰۲ – ۱۴۰۳ در چه تاریخی انجام می شود؟
هنوز تاریخ مشخصی برای این رویه اعلام نشده است اما بنابر سنوات گذشته، زمان مصاحبه معمولا 10 الی 20 روز پس از اعلام نتایج اولیه به صورت پیامکی اطلاع رسانی می شود.
2– مصاحبه شفاهی دانشگاه علوم انتظامی امین به چه صورت می باشد؟
مصاحبه این دانشگاه شامل بخش های مختلفی از جمله پرسش هایی در زمینه های سیاسی، وقایع مهم و مناسبت های ملی و مذهبی تقویم و… است، که جزئیات بیشتر به طور کامل در مقاله ذکر شده است.
3– آیا قبولی در جلسه مصاحبه و گزینش دانشگاه افسری به معنای پذیرش قطعی داوطلبان در دانشگاه علوم انتظامی امین می باشد؟
خیر، پذیرش قطعی داوطلبان به نتیجه تحقیقات محلی و بررسی های مدیریت گزینش و پذیرش دانشگاه افسری بستگی دارد.