جامعه جهانی چاره‌ای جز خلق شیوه‌های نوین در مسیر توسعه پایدار ندارد

جامعه جهانی چاره‌ای جز خلق شیوه‌های نوین در مسیر توسعه پایدار ندارد

مدیر مرکز مهارت‌آموزی و مشاوره شغلی دانشگاه آزاد شیراز گفت: در عصر حاضر جامعه جهانی چاره‌ای جز خلق شیوه‌های نوین و نوآورانه در مسیر توسعه پایدار ندارد و باید الگو‌های نوینی از توسعه را تبیین کند.

به گزارش خبرنگار آنا، سلمان لشکری مدیر مرکز مهارت‌آموزی و مشاوره شغلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز در نخستین همایش بزرگ «از دانشجویی تا کارآفرینی» که به مناسبت هفته جهانی کارآفرینی در این واحد دانشگاهی برگزار شد به بررسی عوامل مؤثر در توسعه فرهنگ نوآفرینی و کارآفرینی و ارتباط آنها با توسعه پایدار جوامع انسانی پرداخت و اظهار کرد: پیشرفت و موفقیت در زمینه توسعه پایدار با یاری و همراهی همه گروه‌های اجتماعی و با در اختیار قرار گرفتن همگان صورت می‌پذیرد.

وی نقش مشارکت اقشار مختلف جامعه به‌ویژه دانشگاهیان را در توسعه پایدار بسیار حائز اهمیت دانست و تأکید کرد: در عصر حاضر جامعه جهانی چاره‌ای جز خلق شیوه‌های نوین و نوآورانه در مسیر توسعهٔ پایدار ندارد و باید الگو‌های نوینی از توسعه را که منطبق بر مفهوم پایداری نیز باشد، شکل دهد و قواعدی متناسب با این نوع توسعه را تبیین کند.

مدیر مرکز مهارت‌آموزی و مشاوره شغلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز؛ کارآفرینی و اشتغال‌زایی را از مهم‌ترین عرصه‌های کسب درآمد بر اساس فعالیت‌های اقتصادی برای افراد و نقش آنها را در روند توسعه پایدار بسیار مهم و مؤثر دانست.

لشکری، کارآفرینان را عواملی تأثیرگذار در تغییر و تحول فعالیت‌های اقتصادی برشمرد و با توجه به توانمندی‌ها، قابلیت‌ها و ویژگی‌های شخصیتی خاص و دارا بودن دو نیروی بالقوه خلاقیت و نوآوری، از آنها به‌عنوان موتور محرکه اقتصاد هر کشوری نام برد و عنوان کرد: مشارکت اقتصادی دانشگاهیان زمانی میسر می‌شود که اشتغال پایدار آنها نیز محقق شود که بی‌تردید دست یافتن به چنین موقعیتی در گروی کارآفرینی گسترده در سطح جامعه است.

سیدمهدی سوادی رئیس دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز نیز درباره این همایش، اطمینان داد که با موضوعات کلیدی مطرح و بررسی‌شده در این برنامه، راهکار‌های مؤثری برای تحقق اهداف آن یعنی ایجاد زمینه‌ای مناسب برای تبادل دانش و تجربه بین دانشجویان، استادان و کارآفرینان فراهم شده است.

به گزارش آنا، در این همایش یک فیلم مستند کوتاه در قالب سینما رویداد کارآفرینی قاصدک به همت مسسه پیام آفرینان قاصدک نیز اکران شد که اهمیت توجه بیشتر به جامعه دانشگاهیان برای مشارکت همه جانبه در امر کارآفرینی را به تصویر کشید. در ادامه نیز با حضور سه نفر از کارآفرینان یک پنل گفتگوی تخصصی به همراه جلسه پرسش و پاسخ صورت گرفت. در پایان نیز از برگزارکنندگان، حامیان و کارآفرینان حاضر در جلسه با تقدیم لوح سپاس و اهدای کتاب ارزشمند«حیرت» مجموعه‌ای از چهره‌های مشهور و ماندگار فرهنگ و هنر معاصر ایران اثر محمدرضا حق نگهدار، قدردانی شد.

دکمه بازگشت به بالا