به گزارش خبرنگار بین الملل خبرگزاری آنلاین مجله روز، شبکه خبری المیادین لبنان در یکی دیگر از برنامه های ویژه تحلیلی خود از ناآرامی های ایران، آن را توطئه آمریکا علیه ایران خواند که البته ایران انتظار داشت و آماده مقابله با آن بود. با.
این شبکه لبنانی در این برنامه اعلام کرد که جنگ ترکیبی چند سطحی در حال وقوع است و آنچه امسال در ایران اتفاق افتاد با آنچه در سال 2008 اتفاق افتاد کاملا متفاوت است.
توطئه های آمریکا، هر بار به همین صورت
علی رضا عباسی نماینده کرج در شورای اسلامی ایران مجری این برنامه بود. المیادین خاطرنشان کرد: نام کرج در روزهای اخیر بسیار بر سر زبان ها افتاده است و یک نیروی بسیجی و نیروی انتظامی ایران به شهادت رسیده اند که در چهارده دهه گذشته هر بار شکل های مختلفی به خود گرفته است. قرارگاه شرق و غرب از اول انقلاب تمام تلاش خود را برای براندازی این نظام انجام داده اند و تا به امروز آمریکا تمام تلاش خود را به کار گرفته است و امروز شاهد جنگ نرمی هستیم که نه تنها علیه کرج بلکه علیه کل کشور است. . ما خیلی پس انداز کردیم.
توطئه مثلثی
عباسی در پاسخ به اظهارات مجری شبکه المیادین مبنی بر اینکه رسانه های غربی چندین بار وقایع ایران را بزرگنمایی کرده اند، گفت: رسانه ها وانمود می کنند که در پنجاه روز گذشته همه مردمی که او هر روز در خیابان ها حضور دارند و … نیروهای نظامی مردم را می کشند. در حالی که واقعیت اینطور نیست… آنچه در کرج و سایر شهرهای کشور شاهد آن هستیم، البته چیز جدیدی نیست. رسانه های غربی در مورد حوادث ایران اغراق می کنند و افکار عمومی را گمراه می کنند. این توطئه توطئه مثلث عبری، عربی و غربی به رهبری لندن و واشنگتن است که با پول برخی کشورهای مرتجع همسایه اداره می شود و هرج و مرج ایجاد می کند. زیرا؟ زیرا ایران در حال تبدیل شدن به الگویی برای کشورها و مردم منطقه است. پس سعی می کنند با ایجاد ناآرامی از پیشرفت علمی و … جلوگیری کنند.
شبکه المیادین در این برنامه گزارش داد که بسیاری از کاربران فضای مجازی در ایران همچنان از عربستان انتقاد می کنند و می گویند بیش از صد نفر در عربستان با شمشیر سر بریده اند و هیچکس صحبتی نکرده است. گناه او حمایت از مردم بحرین بود. مضحک است که عربستان سعودی به حامی حقوق زنان تبدیل شده است.
بسیاری از مشکلات را می توان با حل مشکلات معیشتی حل کرد
مجری شبکه المیادین از جنگ ترکیبی چند سطحی صحبت کرد و عباسی درباره تعامل نیروها در ایران با این توطئه گفت، در نظام اسلامی ما مأموریت ها جداست. قوه قضائیه، قوه مجریه و مقننه هر کدام مسئولیت خود را دارند. دستگاه های امنیتی و اطلاعاتی نیز وظایف خود را با دقت انجام می دهند. رویکرد نظام به این موضوع این است که همواره بر تفاهم و فضای مثبت تاکید داشته است.
پیشنهادات ما بر مسائل اقتصادی و معیشتی متمرکز است. مردم فشار زیادی را تحمل می کنند و تلاش ما این است که با حمایت از تولید و افزایش فرصت های شغلی این فشار را کاهش دهیم. اگر میزان رضایت مردم در سطح معیشتی افزایش یابد، بسیاری از مشکلات با رفاه نسبی مردم کاهش می یابد. اکنون برخی کشورها با هدف تغییر روند اقتصادی و معیشتی مردم به امنیت کشور ضربه می زنند. البته معترضین بچه های این مملکت هستند، اما آنها که اسلحه به دست گرفتند، موضوعشان فرق می کند. مردم کرج نیز از اینکه مسئولان ظرف چند روز ناآرامی های کرج را مدیریت و مهار کردند و تعدادی از دست اندرکاران را دستگیر کردند، خرسند هستند.
شورش های امسال با حوادث سال 2008 متفاوت است
المیادین قبل از این توطئه پرسید که شاید ایرانی ها از این حجم از برنامه ریزی دشمن، این حجم از دشمنی لندن، واشنگتن، پاریس و تل آویو خبر نداشتند. عباسی گفت: اتفاقی که در دو ماه گذشته افتاد با اتفاقات گذشته رخ داد. آنچه در سال 2008 اتفاق افتاد با آنچه امسال اتفاق افتاد متفاوت است. آن سال برخی شک داشتند که کم کم فضا روشن شد. آن سال امام خامنه ای آن وقایع را فتنه نامیدند چون فضا غبارآلود بود اما امسال جنایات از اول بر همگان روشن است. امسال با فوت یک زن موج رسانه ای کرده اند و موج می زنند تا افکار عمومی را به اشتباه بیندازند. هدف آنها همدردی با زنان ایرانی یا قومیت ها و حتی حجاب نیست. هدف آنها سرنگونی جمهوری اسلامی ایران است. برخی نیز فریب نفوذ جنگ روانی رسانه های گروهی را خورده اند، اما اکثریت مردم با حضور میلیونی خود ثابت کردند که از نقشه دشمن آگاهی کامل دارند. مسئولان نباید جنایتکاران را تحمل کنند زیرا آنها امنیت داخلی کشور را هدف قرار داده اند.
اگر عربستان جرات دارد انتخابات برگزار کند
عباسی از طریق شبکه ایران اینترنشنال در پاسخ به سوالی مبنی بر حمایت عربستان از ناآرامی ها در ایران به نام دفاع از حقوق زنان گفت: من به حاکمان عربستان می گویم شما حق ندارید در مورد حقوق زنان صحبت کنید. بسیار عجیب است که عربستان سعودی در مورد حقوق زنان صحبت می کند. ببینید ما نظام اسلامی درست کردیم و بیش از 43 انتخابات برگزار کردیم. آیا عربستان سعودی تا به حال انتخابات یا همه پرسی برگزار کرده است؟ آیا عربستان جرات برگزاری انتخابات را دارد؟ آیا یک زن در عربستان سعودی حداقل حقوق دارد؟ ما در غرب می بینیم که ما را ناقض حقوق زنان می دانند اما در عین حال عربستان را متحد خود می دانند. این یک استاندارد دوگانه بسیار آشکار است.
انتهای پیام/ص
می توانید این مقاله را ویرایش کنید
این مقاله را برای صفحه اول پیشنهاد دهید