داستان شن مخصوص قهوه ترک شنی از کجا شروع شد؟ قهوه ترک قدیمیترین روش دم کردن قهوه ست. اولین بار مردم صحراهای آفریقای جنوبی این قهوه رو روی شن داغ دم میکردن. یعنی دونههای قهوه رو با سنگ آسیاب که باهاش گندم رو هم آرد میکردن، خیلی نرم آسیاب میکردن، بعد آب و قهوه رو توی یه ظرفهایی شبیه به قهوه جوشهای مسی امروزی ترکیب میکردن و میذاشتن روی شن داغ تا قهوه دم بکشه. قهوه گانودرما چه خواصی دارد؟
شن مخصوص قهوه ترک شنی چیه؟
این شن خیلی نرمه. شن صحراست. میتونیم از این شن برای دم کردن یه فنجون قهوه ترک اصیل و سنتی استفاده کنیم این شن رو میتونین در بسته بندیهای نیم کیلویی از فروشگاه فنجونت تهیه کنین.
چرا قهوه ترک شنی؟ چه فرقی با قهوه ترک معمولی داره؟
قهوه ترک شنی نسبت به قهوه ترک معمولی کیفیت بهتری داره.
در روش قهوه ترک شنی چونکه حرارت کاملا یکنواخت به قهوه جوش وارد میشه دمآوری قهوه بهتر انجام شده و کیفیت نوشیدنی قهوه ترک افزایش پیدا میکنه. برای خرید قهوه سوپریم دکتر بیز کلیک کنید.
نحوه دم کردن قهوه ترک شنی
اول بگم که برای دم کردن قهوه ترک شنی نیاز به ابزار خاصی نداریم!
برای دم کردن قهوه ترک شنی:
- شن مخصوص قهوه ترک شنی رو داخل یه ظرف فلزی که کف پهن داشته بشه (مثل ماهیتابه) میریزیم. (اگه جنس ظرف مسی باشه بهتره)
- شن رو کاملا کف ظرف پهن میکنیم.
- ظرف رو روی شعله متوسط میذاریم. صبر میکنیم تا شن کاملا داغ بشه.
- پودر قهوه ترک و آب رو داخل قهوه جوش مسی ترکیب کرده و روی شن داغ میذاریم.
- یه مقدار شن ها رو جمعتر میکنیم تا قسمت پایین قهوه جوش کاملا داخل شن داغ قرار بگیره.
- صبر میکنیم تا قهوه دم کشیده، کف کرده و بالا بیاد. قهوه جوش رو برداشته و رو داخل فنجون سرو میکنیم.
- دقت کنین که تا پایان دم کشیدن قهوه، شعله زیر شن باید روشن باشه.
ارسالیقهوه ترک از نوشیدنی های محبوب در تمام دنیا می باشد. زیرا برای درست کردن این قهوه به های گران قیمت و لوازم جانبی شان نیازی نیست.
بلکه تنها با خرید یک جزوه می توانید، همه جا و همیشه قهوه ترک خوشمزه تان را به همراه داشته باشید. همچنین برخی از افراد باور دارند که طعم واقعی و قوی قهوه، فقط طعم قهوه ترک است.
البته اگر قهوه ترک بصورت حرفه ای آماده شود. که برای درست کردن قهوه ترک حرفه ای نیاز به تمرین و دقت فراوان است. برای درست کردن قهوه ترک از ۲ روش می توان استفاده کرد.
- قهوه ترک گازی
- و قهوه ترک شنی
برای درست کردن قهوه با هریک از این روش ها به مطالعه مقاله ادامه دهید.
طرز تهیه قهوه ترک گازی
رایج ترین روش درست کردن قهوه ترک با استفاده از حرارت گاز است. و تقریبا ۱۰-۵ دقیقه زمان نیاز دارد. برای تهیه کردن این قهوه باید مراحل زیر را طی کرد. جهت سفارش قهوه موکا دکتر بیز کلیک کنید.
ابتدا پودر قهوه ترک را با آب سرد در جزوه ریخته و با کمک قاشق آنها را با هم خوب ترکیب میکنید. سپس جزوه را بر روی حرارت ملایم گاز قرار داده و اجازه می دهید به روی قهوه حباب های ریزی ایجاد شود.
یا به اصطلاح کف کند. حال جزوه را از روی حرارت برداشته و به درون فنجان مورد نظرتان می ریزید. رعایت چند نکته در طعم قهوه تان بسیار تاثیرگذار است. این نکات عبارتند از:
اولین نکته ترک تازه است. این مورد در طعم قهوه بسیار تاثیر دارد. زیرا قهوه ای که تازه نباشد، طعم نامطلوبی به قهوه می دهد.
اگر قهوه تان را شیرین می نوشید، شکر یا قند را، به ترکیب پودر قهوه و آب اضافه کنید. قبل از اینکه جزوه را بر روی حرارت قرار دهید.
بهتر است برای هم زدن قهوه و آب سرد از قاشق چوبی یا یک همزن چوبی استفاده کنید.
نسبت آب به پودر قهوه برای قهوه ترک به این صورت است که برای هر نفر، یک قاشق مربا یا چایی خوری قهوه را با یک فنجان آب سرد است. (بهتر است از فنجانی است کنید که قهوه ترک را با آن سرو می کنید.)
حرارت گاز حتما باید ملایم باشد. درغیر این صورت قهوه جوشیده و از بین می رود.
طرز تهیه قهوه ترک شنی
درست کردن قهوه ترک با استفاده از شن، روش سنتی درست کردن قهوه ترک می باشد. اما به دلیل در دست نبودن شن، روش رایجی برای دم کردن قهوه ترک نیست.
به ویژه که باید از شن مخصوصی هم استفاده کرد. مراحل دم کردن قهوه ترک با شن، همان مراحلی است که در بالا بیان کردیم. با این تفاوت که شن حرارت را بصورت کاملا یکنواخت به جزوه منتقل می کند.
و همین یکنواخت منتقل شدن حرارت در طعم نهایی قهوه تاثیر بسزایی دارد. پس پیشنهاد میدهیم حتما قهوه ترک شنی را امتحان کنید.
درنهایت از هرروشی که استفاده می کنید، باید قهوه ای باکیفیت تهیه کنید. فروشگاه ، تازه ترین دانه های قهوه و پودر قهوه ترک را بر روی سایت خود قرار داده است.
با مراجعه به سایت فروشگاه اینترنتی قهوه دات کام، تجربه خریدی مطمئن و بسیار کوتاهی را خواهید داشت.
سوالات متداول
برای درست کردن قهوه ترک میتوان از پودر قهوه اسپرسو استفاده کرد؟
خیر. میزان آسیاب کردن دانه های قهوه برای قهوه ترک بسیار ریزتر از قهوه اسپرسو است.
چطور میتوان قهوه ترکی درست کرد که بر روی خامه یا کرما داشته باشه؟
کرما بر روی قهوه ترک ایجاد نمی شود. اما اگر قهوه ترک را با حرارت ملایم درست کنید، کفی را که به روی قهوه ایجاد می شود را با قاشق برداشته و به داخل فنجان می ریزید. سپس قهوه را به آرامی به کف اضافه () می کنید.
مشتریان