مصرف قهوه برای بسیاری از افراد یکی از ملزومات زندگی است، زیرا برخی افراد صبح خود را با مصرف یک فنجان قهوه آغاز می کنند. مصرف قهوه و نوشیدنی های کافئین دار سطح انرژی بدن را افزایش می دهد. به همین دلیل، بسیاری از افراد برای انجام کارها احتیاج به مصرف نوشیدنی های کافئین دار از جمله قهوه دارند.
خورن قهوه بعد از کاشت مو
افرادی که اقدام به می کنند درباره خوردن قهوه بعد از کاشت مو سوالاتی دارند. از جمله اینکه آیا قبل و بعد از جراحی مجاز به مصرف قهوه هستند یا خیر؟ در پاسخ به این سوال گفته می شود نوشیدن قهوه قبل و بعد از جراحی پیوند مو مجاز نیست و ممکن است مصرف نوشیدنی های کافئین دار سلامت فولیکول ها را به خطر بیندازد.
مزه قهوه فوری سوپریم گانودرما ترکیبی از خامه گیاهی و طعم تلخ مانند قهوه است که بسیار خوشمزه و خوشایند است. برای خرید پودر قهوه فوری سوپریم دکتر بیز برای لاغری10 میتوانید به فروشگاه ما مراجعه نمایید.
همانطور که می دانید بعد از انجام کاشت مو، برای دستیابی به بهترین نتیجه لازم است برخی اقدامات مراقبتی را انجام دهید. یکی از مهم ترین این اقدامات، خوردن قهوه بعد از کاشت مو است و توصیه می شود قبل و بعد از جراحی مصرف کافئین را تا مدتی محدود کنید.
اما مشکل قهوه چیست؟ مصرف کافئین چگونه نتایج کاشت مو را تحت تاثیر قرار می دهد؟ همه ما می دانیم که قهوه از کافئین تشکیل شده است. اما هیچکس تصور نمی کند در برخی موارد کافئینی که مصرف می کنید، ممکن است نتایج جراحی کاشت مو را به خطر بیندازد. از این رو در این بخش از وبلاگ کلینیک ساعی به پرسش های متداول شما در این باره می پردازیم.
چرا مصرف کافئین قبل و بعد از جراحی کاشت مو ممنوع است؟
یکی از مهم ترین شرایط موفقیت پیوند مو، تضمین عدم خونریزی بیش از حد هنگام کاشت پیوندهاست. به دلیل اینکه خونریزی زیاد در حین جراحی می تواند روی رشد پیوندها تاثیر منفی بگذارد و ساعات جراحی را افزایش دهد، لازم است مصرف کافئین را متوقف کنید. مصرف قهوه و کافئین به دلیل افزایش فشار خون برای گرافت ها مضر است و بهتر است چند روز قبل و بعد از جراحی مصرف کافئین را متوقف کرده تا گرافت ها دچار خونریزی نشوند.
اکثر مردم هنگام بیدار شدن، روز خود را با مصرف محصولات کافئینی شروع می کنند. برخی دیگر نیز برای رفع خستگی و افزایش انرژی، از نوشیدنی های کافئین دار نظیر قهوه استفاده می کنند. با وجو اینکه در زندگی روزمره مصرف کافئین به ندرت با عوارض همراه است، اما قبل و بعد از جراحی کاشت مو باید مصرف این ماده به حاقل برسد. زیرا مصرف قهوه باعث افزایش فشار خون شده و در نتیجه احتمال خونریزی حین عمل را افزایش می دهد.
چگونه از مصرف کافئین جلوگیری کنیم؟
برای افرادی که به مصرف قهوه روزانه اعتیاد دارند، قطع ناگهانی این ماده دشوار است. از این رو ما توصیه می کنیم چند روز قبل از جراحی مقدار کافئین روزانه خود را کاهش دهید و مصرف قهوه را به حداقل برسانید. شما همچنین می توانید از چای یا سایر نوشیدنی های انرژی زا به عنوان جایگزین قهوه استفاده کنید. زیرا چای به نسبت قهوه کافئین کمتری دارد و با جایگزین کردن آن می توانید عوارض ناشی از کافئین را به حداقل برسانید.
افرادی که به مصرف بیش از 2 فنجان قهوه در روز اعتیاد دارند، لازم است قبل از عمل کاشت مو این میزان را به حداقل برسانند تا از بروز عوارض در حین جراحی و بعد از آن پیشگیری کنند. علاوه براین، خوردن قهوه بعد از کاشت مو نیز باید بری مدتی متوقف شود تا فولیکول ها بتوانند در ایمن ترین شرایط در جای خود تبیت شوند.
خوردن قهوه بعد از جراحی ؛ آیا بعد از کاشت مو می توانم قهوه بنوشم؟
خوردن قهوه گانودرما و جینسینگ دکتر بیز بعد از کاشت مو یکی از عواملی است که می تواند نتایج این جراحی را تحت تاثیر قرار دهد. اما در حقیقت، اثرات قهوه بر کاشت مو به اندازه عواملی همچون مصرف سیگار و الکل نیست. اما در هر حال بسیار مهم است که برای دریافت نتایج مثبت به دستورالعمل ها متعهد باشید و حتی الامکان مصرف کافئین را کاهش دهید. زیرا افزایش کافئین خون بعد از جراحی نیز می تواند مانع دستیابی به نتایج دلخواه شما شود.
با وجود اینکه جراحی کاشت مو آسان و بی خطر است، اما گاهی اوقات بروز عوارض جانبی اجتناب ناپذیر است. به دلیل آسیب پذیر بودن گرافت ها در روزهای ابتدایی، لازم است توصیه های پزشک معالج خود را جدی تر گرفته تا بتوان نتایج مثبتی از این جراحی دریافت کرد. مصرف قهوه به دلیل افزایش احتمال بروز خونریزی در حین عمل و طولانی کردن دوره ریکاوری ممنوع است و باید مصرف کافئین را برای مدتی متوقف کرد.
اما علاوه بر محدودیت در مصرف قهوه، نکات دیگری نیز به عنوان مراقبت های بعد از کاشت مو وجود دارند که باید آن ها را جدی بگیرید. از جمله مهمترین توصیه های ما به شما برای ایمن نگه داشتن گرافت ها به شرح زیر است :
- از مصرف غذاهای پرچرب، نمک و شکر پرهیز کنید.
- داروهای تجویز شده توسط پزشک را طبق دستورالعمل مصرف کنید و از تجویز خودسرانه دارو بدون مشورت پزشک اجتناب کنید.
- با مشورت جراح خود از مکمل ها و ویتامین های گروه B و C برای تقویت ریشه پیوندها استفاده کنید.
- مصرف الکل و سیگار را تا زمان تثبیت شدن گرافت ها متوقف کنید.
- برای شستشوی موها از شامپوهای مخصوص فاقد مواد شیمیایی یا شامپو بچه استفاده کنید.
- هنگام خواب و استراحت سر را در زاویه 45 درجه قرار داده و برای مراقبت از گرافت ها از بالشتک گردنی استفاده کنید.
- بعد از انجام جراحی از انجام فعالیت های سنگین بدنی و ورزش هایی که موجب تعریق در نواحی پوست سر می شود اجتناب کنید.
سخن پایانی :
همانطور که پیشتر اشاره کردیم، نوشیدن قهوه قبل و بعد از کاشت مو امکان پذیر است، اما کافئین موجود در قهوه احتمال بروز عوارض بعد از جراحی را افزایش می دهد. در صورتی که مصرف کافئین را در این دوره کاهش ندهید، باید منتظر عواقب آن باشید. بنابراین ما به شما توصیه می کنیم همیشه توصیه های پزشک را جدی گرفته و دستورالعمل ها را دنبال کنید تا بهترین نتیجه را از کاشت مو دریافت کنید.
برای دریافت اطلاعات بیشتر از طریق شماره های درج شده در سایت با ما تیم ماهر کلینیک ساعی در ارتباط باشید.همچنین می توانید تجربیات خود را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید و پاسخ سوالات خود را از ما بخواهید.
خوردن قهوه بعد از کاشت مو مضر است؟
کاشت مو یکی از بهترین راههای درمان ریزش مو است. زیرا میتوان آن را دائمیترین روش موجود بدانیم. اما برای اینکه انجام این عمل با نتایج موفقی همراه باشد، باید نکاتی را قبل و بعد از کاشت مو رعایت کنید. انجام کارهایی مثل سیگار کشیدن، ماساژ پوست سر، استفاده از مواد آرایشی بهداشتی مثل ژل و مصرف قهوه و کافئین در زندگی روزمره، برخی از عادتهای معمولی بسیاری از افراد است. اما همین کارهای به ظاهر ساده، اگر قصد انجام عمل کاشت مو را داشته باشید، ممکن است خطراتی را برایتان ایجاد کند.
در این مقاله قصد داریم پاسخ یکی از پرتکرارترین سوالات مربوط به کاشت مو را بررسی کنیم. «آیا خوردن قهوه قبل و بعد از کاشت مو مضر است؟»
برای بررسی پاسخ این سوال، در ادامه این مطلب همراه ما باشید.
چرا و چگونه از مصرف قهوه قبل از کاشت مو خودداری کنیم؟
بسیاری از افراد نمیتوانند تصور کنند که روزی صبح از خواب بیدار شوند و بدون یک لیوان قهوه روز خود را شروع کنند. این نوشیدنی جادویی احساس خستگی را کم میکند و در میان کارها یا برای آرام شدن هر روز چند بار مصرف میشود.
اما مشکل مصرف کافئین زیاد قبل از انجام عمل کاشت مو این است که قهوه میتواند فشار خون را افزایش دهد. افزایش فشار خون باعث خواهد شد که در روز عمل کاشت مو، خونریزی فرد بیشتر شود. همچنین کافئین میتواند اثر برخی از داروهایی را که برای بیمار در طول عمل استفاده میشود را متوقف کند!
بنابراین لازم است چند روز قبل از انجام عمل کاشت مو، مصرف کافئین را متوقف کنید. هفته منتهی به انجام عمل، مصرف قهوه خود را به یک یا دو لیوان برسانید. در ادامه هر چه به عمل کاشت مو نزدیک میشوید، مصرف قهوه را کمتر کنید تا جایی که روز قبل از عمل به هیچ عنوان نباید قهوه بنوشید.
اگر به قهوه خیلی عادت دارید و ترک کردنش برایتان ممکن نیست، از قهوه و سایر نوشیدنیهای دی کف (بدون کافئین) استفاده کرده تا از این دوران به سلامت عبور کنید.
بهترین روش کاشت مو چیست و در مصرف قهوه تاثیر دارد؟
در مقاله از سایت کلینیک صدف میخوانیم :” واقعیت این است که بهترین روش کاشت مو برای همه افراد یکسان نیست. در واقع بهترین روش کاشت مو بر اساس شرایط حال حاضر موهای هر فرد تعیین میشود. بنابراین بهترین روش کاشت مو روشی است که بیشترین سازگاری را با نیازها و شرایط شما داشته باشد. به طور مثال اگر بیماری خاصی داشته باشید ممکن است برخی روشها برای شما مناسب نباشد.
پیشنهاد ما این است که به جای واژه «بهترین» از واژه «مناسبترین» استفاده کنیم. مناسبترین روش کاشت مو روشی است که بهترین نتایج را برای شما به ارمغان بیاورد و کمترین میزان استرس را به شما وارد کند. در ادامه با معرفی روشهای مختلف احتمالا میتوانید روش مناسب خود را انتخاب کنید.”
در هر صورت هر روشی را برای کاشت مو انتخاب کنید بهتر است مصرف قهوه را کنار بگذارید.
آیا مصرف قهوه بعد از کاشت مو مضر است؟
به طور کلی میتوان گفت که مصرف قهوه بعد از کاشت مو میتواند خطراتی را به همراه داشته باشد. چراکه قهوه با افزایش فشار خون میتواند خونریزی شما را بیشتر کرده و در نتیجه باعث کند شدن روند بهبودیتان شود. هرچند در نظر داشته باشید که مصرف مقدار کم قهوه خطر آنچنانی ندارد و مقادیر زیاد آن میتواند مضر باشد.
در نهایت میتوان گفت که برای پیدا کردن جواب مشخص و مناسب این سوال، لازم است حتما با پزشک متخصص خود مشورت کنید. چراکه شرایط و نیاز هر فردی با دیگری متفاوت است و در نهایت پزشک با بررسی موقعیت شما، بهترین راهکار ممکن را پیشنهاد خواهد کرد.
معمولاً پزشک متخصص کاشت مو به صورت کامل مراقبتهای لازم و مدت زمان آنها را به صورت کامل با توجه به شرایطتان توضیح خواهد داد. بنابراین جای نگرانی خاصی وجود ندارد.
تا چه زمانی ممکن است مصرف قهوه و کافئین بعد از کاشت مو محدود شود؟
معمولا زمان دقیق در صورت لزوم از سمت پزشک متخصص به شما گفته خواهد شد. اما یک تا دو هفته پس از انجام عمل باید به بدن فرصت داد تا جریان خون را به حالت عادی برگرداند و فشار خون شما تنظیم شود. بنابراین همانطور که اشاره شد، بهتر است دست کم یک هفته قبل و بعد از عمل، از نوشیدنیهای بدون کافئین استفاده کنید. برای مثال قهوه بدون کافئین تقریبا همان مزه قهوه را میدهد اما خطرهای احتمالی را برای بدن شما نخواهد داشت.
آیا مصرف نوشیدنیهای مشابه مثل چای سبز مجاز است؟
متاسفانه خیر! مصرف هر گونه آسپرین، الکل، ویتامین، استروئید، خامه، چای سبز، کافئین و دخانیاتی به هیچ عنوان توصیه نمیشود! همه اینها میتواند باعث خونریزی بیشتر شما شود و عمل جراحی را بسیار سختتر و موفقیت عمل را با خطر مواجه کند. اگر از قهوه یا سیگار برای آرامتر شدن استفاده میکنید، باید بدانید که پزشک بعد از عمل به شما مسکن خواهد داد تا درد کوتاه بعد از عمل را پشت سر گذاشته و ریلکس کنید. بنابراین جای نگرانی نیست و فقط باید چند روزی مواظب تغدیه خود باشید.
چه کسانی نمیتوانند کاشت مو انجام دهند؟
تا اینجا تاثیر مصرف قهوه قبل و بعد از عمل را بررسی کردیم. اما آیا اصلا شرایط انجام کاشت مو را داریم؟ همانطور که در مقاله سایت کلینیک صدف توضیح داده شده:« افراد جوانی که کمتر از ۲۵ سال سن دارند، به این دلیل که طرح ریزش موی آنها معلوم نیست کاندید خوبی برای این عمل نیستند؛ مگر در موارد استثنایی. افرادی که در پشت سر یا کناره سر موی کافی ندارند هم کاندیدای خوبی برای این عمل نیستند. همچنین افرادی که دارای بیماریهای التهابی در سر بوده یا به بیماریهای خودایمنی مبتلا هستند و درمان دارویی میشوند، به این دلیل که ممکن است کاشت مو باعث عود بیماری شود، نباید نسبت به این عمل اقدام کنند.»
جمع بندی
همانطور که بارها در طول این مقاله اشاره شد، برای آنکه به نتیجه قطعی سوالات مطرح شده برسید، حتما باید با پزشک متخصص مشورت کنید. با این وجود میتوان گفت که مصرف قهوه فوری سوپریم دکتر بیز و نوشیدنیهای دارای کافئین دیگر، به دلیل آنکه فشار خون را افزایش میدهند، چه در حین عمل کاشت و چه بعد از آن میتوانند دردسرهایی را برای شما ایجاد کنند. بنابراین برای مراقبت بیشتر و به دست آوردن نتایج بهتر، لازم است با پزشک متخصص خود تعامل کرده و دستورات او را با دقت زیادی انجام دهید.