چگونه تتر را انتقال دهیم؟

با گسترش در بین کاربران، روز به روز بر اهمیت و استفاده از استیبل کوین‌هایی مانند تتر افزوده می‌شود. با این حال، بسیاری از کاربران هنگام انتقال تتر از کیف پول شخصی خود با مشکل مواجه می شوند و این سوال برای کاربران جدید پیش می‌آید که چرا هنگام خرید و فروش تتر بدون احراز هویت؛ کارمزد انتقال تتر بسیار بالا بوده و باید برای انتقال آن از کیف پول اتریوم هزینه پرداخت کنیم؟

در این مقاله ابتدا توضیح می دهیم که تتر چیست و کارمزدهای آن چگونه تعیین می‌شود. سپس با نحوه انجام تراکنش‌های تتر در انواع شبکه‌های بلاک چین آشنا می‌شوید و در پایان بهترین روش کاهش کارمزد انتقال تتر در کیف پول شخصی را به شما آموزش می‌دهیم. با پی ام ایکس چنج همراه باشید.

تتر چیست و چرا به آن نیاز داریم؟

تتر با نام اختصاری USDT، یک رمزارز دارای پشتوانه با قیمت ثابت است. قیمت هر تتر همیشه برابر با یک دلار است. تتر در حال حاضر یکی از محبوب ترین سهام بازار است که معامله گران برای محافظت از سرمایه خود در برابر نوسانات بازار رمزارزها از آن استفاده می کنند. پاسخ این است که تتر، علی‌رغم تفاوت های ساختاری با سایر ارزهای دیجیتال، به نوعی به عنوان یک کاتالیزور عمل کرده و ارزهای دیجیتال را در بین کاربران گسترش داده‌است.

قبل از ورود تتر به بازار ارزهای دیجیتال، معامله گران به طور مداوم در معرض نوسانات شدید بازار بودند و دارایی‌های آنها در معرض خطر کاهش ارزش قرار داشت. بنابراین، معامله گران مجبور بودند به طور مداوم دارایی‌های خود را از رمزارز به پول ملی و از پول ملی به ارز دیجیتال برای مدیریت سرمایه خود و حفظ سود خود تبدیل کنند که همچنین مستلزم پرداخت هزینه‌های کلان به صرافی‌ها بود.

از سوی دیگر، خرید و فروش ارزهای دیجیتال با یکدیگر کار ساده‌ای نبود، زیرا این تراکنش‌ها تنها بین با جفت ارزهایی که قیمت آنها در نوسان بود، انجام می‌شد. ظهور تتر و متعاقب آن تثبیت کوین‌ها این مشکل را حل کرد. اکنون معامله گران ارزهای دیجیتال بدون اینکه دارایی‌های خود را از صرافی خارج کنند، آنها را به تتر تبدیل کرده و در صورت نیاز مجددا با استفاده از تتر، ارزهای دیجیتال مورد نظر خود را خریداری می کنند. اگر در رابطه با این استیبل کوین به اطلاعات بیشتری نیاز دارید، به مقالهمراجعه کنید.

ارز دیجیتال تتر چگونه کار می‌کند؟

در ابتدا تمامی استیبل کوین‌های تتر در بازار، بر روی پلتفرم  امنی (Omni) قرار داشتند. این بلاکچین برای دارایی‌های دیجیتال متفاوتی است که به بلاکچین بیت کوین نیز متصل است. به دنبال آن، تترهای بر پایه شبکه بلاکچین اتریوم نیز ساخته شدند که در حال حاضر از تمامی انواع تتر، استفاده بیشتری دارند. اما استیبل کوین تتر tether در این نقطه متوقف نشد. در حال حاضر ارز دیجیتال تتر بر روی 8 بلاکچین از جمله ترون، سولانا و OMG وجود دارد.  تیم این پروژه اعلام کرده‌است، برای هر یک استیبل کوین تتر، یک دلار وجود دارد. زیرا که باید برداشت پول از طریق تتر در هر زمانی امکان پذیر باشد. در نتیجه، برای یک تتر، صرافی‌ها باید معادل یک دلار را ذخیره داشته باشند.

از آنجایی که بازار ارزهای دیجیتال همواره به دلیل داشتن نوسانات قیمتی دارای جذابیت و هیجان بوده‌است، شاید این سوال برای شما نیز مطرح شود که ارز دیجیتالی مانند تتر دارای چه جذابیتی است؟ موارد زیر از جمله مهمترین مزایای استفاده از ارز دیجیتال تتر هستند:

همانطور که می‌دانید واریز و برداشت تتر به صرافی‌های خارجی کاری زمانبر است و به صورت میانگین 1 الی 4 روز کاری به طول می‌انجامد. از سویی دیگر، تراکنش‌های تتر در چند دقیقه قابل انجام است. این اتفاق برای تریدرها به دلیل نیاز به جابجایی سریع سرمایه و کسب سود، بسیار حائز اهمیت است.

اگر شما در یک صرافی از ارز فیاتی استفاده کنید که در آن صرافی وجود نداشته باشد، باید برای هر تراکنش بین 20 الی 30 دلار کارمزد پرداخت کنید. اما کارمزد انتقال تتر در بین کیف پول‌های مختلف صفر است. لازم به ذکر است که بلاکچین‌ها کارمزد مخصوص به خود را دریافت خواهند کرد.

بسیاری از افراد به دلیل وجود نوسانات بالا در بازار ارزهای دیجیتال و ترس از بین رفتن سرمایه خود، وارد این بازار نمی‌شوند. اما استیبل کوین تتر هیچگونه نوسانی را در این بازار تجربه نمی‌کند و سرمایه گذاری در آن برای افرادی که از ریسک بالا فراری هستند، بسیار مناسب است. تا اینجا سعی کردیم تا حدودی استیبل کوین تتر را به شما معرفی کنیم.  در ادامه دلایل بالا بودن کارمزد انتقال تتر را بررسی خواهیم کرد.

لیست شبکه‌های انتقال تتر

حالا که متوجه ماهیت ارز دیجیتال تتر شدید، نوبت به آشنایی با انواع شبکه‌های انتقال تتر و یافتن ارزان‌ترین کارمزد انتقال تتر می‎رسد.

پیش از بررسی شبکه‌ انتقال تتر، به این نکته توجه کنید که تتر یک کوین نیست. بدین معنی که بلاکچین مخصوص خود را نداشته و در عوض، در سایر بلاکچین‌ها خرید و فروش می‎شود.

در بین بلاکچین‌هایی که از خرید و فروش تتر پشتیبانی میکنند و به عنوان شبکه‌های انتقال برای این ارز به کار می‏روند، سه بلاکچین قویتر نسبت به سایرین وجود دارد:

ارز تتر اومنی یا USDT Omni

تتر ERC20 یا USDT ERC20

تتر TRC20 یا USDT TRC20

TRC20 ERC20 OMNI
با T آغاز می‎شود با 0 یا X آغاز می‎شود با اعداد 1 یا 3 آغاز می‎شود آدرس 
ترون اتریوم بیت کوین کور شبکه انتقال
چند ثانیه بین 1 دقیقه تا 10 دقیقه بین نیم ساعت تا 1 ساعت سرعت انجام تراکنش
رایگان بسته به شلوغی شبکه از 2 تا 200 دلار 35 دلار کارمزد 
متوسط بالا بسیار بالا امنیت شبکه 

شبکه‌های انتقال نامبرده شده به منظور منتقل کردن تتر به کیف پول به کار می‏روند. اما سوال اینجاست که تتر را در کدام شبکه انتقال دهم؟

در ادامه به مقایسه این شبکه‌ها خواهیم پرداخت.

تتر Omni چیست؟

تتر لایه اومنی قدیمی ترین مدل انتقال USDT است. لایه اومنی بر روی بلاکچین بیت کوین قرار دارد و از این رو، به این مدل از USDT، تتر بیت کوین هم می‎گویند. باوجود قدرت شبکه بیت کوین، انتقال تتر بر روی این بلاکچین مشکلاتی چون سرعت انجام تراکنش و کارمزد بالا را به همراه داشت. از این رو بنیاد تتر تصمیم گرفت تا این مشکلات را با مهاجرت به بلاکچین‌های نسل جدید رفع نماید.

آدرس تتر اومنی چیست؟

از آنجایی که شبکه اومنی، لایه‌ای بر روی بلاکچین بیت کوین است، آدرس آن شباهت زیادی به آدرس‌های بیت کوین دارد. ویژگی آدرس‌های بلاکچین بیت کوین این است که با یکی از حروف bc1 یا با اعداد 1 و 3 آغاز می‎شوند. به عنوان مثال، آدرس‌های تتر اومنی میتوانند شبیه یکی از موارد زیر باشد:

  • 1JKhrVV9EsgSS5crXLBo9BRVXyuHjf2Tcp
  • bc1K4xPcUn21kMe9qw9fG8w8y3WDrGfsLa
  • 3BbDtxBSjgfTRxaBUgR2JACWRukLKtZdiQ

لازم به ذکر است که آدرس‌های بلاکچین بیت کوین و تتر اومنی از 34 کاراکتر با حروف بزرگ و کوچک تشکیل شده‌است.

تتر ERC20 چیست؟

به دلیل مشکلات ذکر شده در شبکه بیت کوین، توسعه دهندگان تتر در سال 2017 تصمیم گرفتند تا خرید و فروش تتر را در بلاکچین اتریوم پیاده سازی کنند. استاندارد ERC20 یکی از قراردادهای هوشمند شبکه اتریوم است که فرایند توکن سازی با آن انجام می‏شود. از این رو تترهایی که بر روی شبکه اتریوم منتقل می‎شوند، به تتر ERC20 معروفند. به دلیل سرعت بالای تراکنش‎ها در بلاکچین اتریوم، نسبت به بیت کوین، تا سال 2019 بیشتر تترهای شبکه اومنی، به شبکه اتریوم انتقال یافتند.

آدرس تتر ERC20 چیست؟

واضح است که تتر ERC20 از آدرس‌های اتریوم پیروی کرده و تمامی ویژگی‌های یک توکن ERC20 را دارا است. آدرس‎های کیف پول‌های اتریوم همگی با 0X آغاز می‎شوند. به علاوه موارد فوق، آدرسهای اتریوم از 42 کاراکتر تشکیل می‎شوند.

تتر TRC20 چیست؟

در سال 2020 و با به روی کار آمدن حوزه دیفای در بلاکچین اتریوم، تعداد تراکنش‌ها در این شبکه افزایش یافت و در پس آن، هزینه کارمزد انتقال تتر افزایش چشمگیری پیدا کرد. از این رو بنیاد تتر، بار دیگر تصمیم گرفت تا ارز تتر را به بلاکچین‌های مقیاس پذیرتر و ارزان تر انتقال دهد. یکی از گزینه های این انتقال بلاکچین ترون بود.

استاندارد TRC20 قرارداد هوشمند توکن سازی شبکه ترون است و از این رو به تتر شبکه ترون یا تتر TRC20 معروف شد. با مهاجرت بیشتر تراکنش‌های تتر از بلاکچین اتریوم به شبکه ترون، انتقال تتر به کیف پول و خرید تتر ارزان برای کاربران تسهیل شد. برای کسب اطلاعات بیشتر به مقاله مراجعه کنید. 

انتقال تتر در شبکه ترون (آدرس تتر TRC20)

تترهایی که در شبکه ترون انتقال مییابند همگی با حرف T آغاز می‌شوند.

مثال آدرس تتر شبکه ترون:

بهترین راه انتقال تتر چیست؟

گفته شد که استیبل کوین تتر در سه شبکه بیت کوین، اتریوم و ترون قابل انتقال است. اما برای این که متوجه شویم که خرید کدام تتر به صرفه تر است باید شبکه‌ انتقال ارز های دیجیتال را با یکدیگر مقایسه کنیم:

مقایسه کارمزد انتقال تتر در شبکه‌های ERC20، TRC20 و اومنی

انتقال تتر در شبکه‌های مختلف، کارمزدهای متفاوتی را به همراه دارد. در میان این شبکه‌های انتقال، شبکه اومنی که اولین پلتفرم منتقل کردن تتر محسوب می‎شود، از سایرین گران تر بوده و به طور میانگین 30 تا 35 تتر به عنوان کارمزد در این شبکه دریافت می‎شود.

از طرف دیگر در اوایل فعالیت تتر در شبکه اتریوم، کارمزد انتقال تتر ERC20 به طور میانگین 5 دلار بود. این درحالی است که پس از گذشت مدتی، این شبکه شلوغ شد و به تبع، هزینه کارمزدها در بلاکچین اتریوم به شکل چشمگیری رشد کرد.

درحال حاضر بیشتر کاربران بازار برای جا به جایی تتر از شبکه ترون استفاده میکنند. چراکه این شبکه، هم سرعت بالایی داشته و هم هزینه انتقال آن رایگان است.

گفتنی است که با راه اندازی شدن اتریوم 2 در آینده، میتوان انتظار داشت که انجام تراکنش‌های تتر بر روی اتریوم، بار دیگر رونق بگیرد.
در بازار رمزارزها، تعداد زیادی شبکه انتقال وجود داشته که هرکدام به نحوی با هدف رفع بهبود تراکنش‎‌های ارز دیجیتال به روی کار آمده اند.

چگونه توکن های تتر را انتقال دهیم؟

اکنون که با انواع توکن های تترو مزایا و معایب هر کدام آشنا شدید، به انتقال تتر به کیف پول های دیجیتال می پردازیم. هر نوع توکن تتر فقط در شبکه خودش قابل انتقال است. بنابراین، توکن برای هر شبکه فقط می تواند بین آدرس های همان شبکه جابجا شود. بنابراین قبل از هر چیز، مهم است که بدانیم از چه نوع تتر استفاده می کنیم. اکثر کیف پول های چند ارزشی، نوع تتری هایی را که با استفاده از پروتکل توکن های آن مانند ERC20 وTRC20 پشتیبانی می شوند، مشخص می کنند. برای اینکه بفهمید کیف پول شما از چه نوع تترهایی پشتیبانی می کند، کافی است عبارت USDT را در لیست توکن ها جستجو کنید. همچنین مطالعه مقاله را پیشنهاد می‌کنیم.

انتقال تتر چه قدر طول می‎کشد؟

همانطور که می‏دانید، به دلایل امنیتی، لازم است که سپرده‌های ارزی رمزنگاری‌شده قبل از واریز وجوه به حساب خریدار و یا فروشنده، در بلاکچین مربوطه چندین تایید دریافت ‌کنند. زمان معامله ارزهای دیجیتال، مدت زمانی است که طول میکشد تا مبلغی از یک آدرس به آدرس دیگر ارسال شود.

حال از آن‌جایی که تتر از زیرساخت ارزهای رمزنگاری‌شده موجود استفاده می‌کند، زمان معامله، زمان بستر اصلی است. اگر تعداد زیادی تراکنش در حال انجام باشند، طول صف معاملات در بلاک چین افزایش می‎‌یابد و به این علت، تکمیل معاملات انجام‌‌شده زمان بیشتری به طول می‌‌انجامد. در خصوص منتقل کردن تتر، معمولاً بین یک ساعت تا دو روز زمان لازم است تا تأییدها به آدرس مقصد برسند و این به علت ترافیک شبکه دستگاه‌های استخراج و یا بار شبکه است.

به عبارت دیگر، خرید و فروش تتر با استفاده از بستر بیت کوین، ۶ سطح بلوک ایجاد می‌کند که هر کدام در ۱۰ دقیقه ایجاد می‌شوند و این یعنی حداقل ۶۰ دقیقه زمان برای این انتقال لازم است. معاملات تتر با استفاده از بستر اتریوم ۲۰-۳۰ سطح بلوک ایجاد میکند که هر کدام در ۱۵ ثانیه ایجاد می‌شوند، بنابراین ۵-۷.۵ دقیقه زمان انتقال لازم است. پس شرایط به‌کارگیری هر بستر، مقدار و زمان مبادلات، بر زمان انتقال تتر اثرگذار است.

انواع توکن های تتر در کیف پول های مختلف

USDT-Omni با 1، 3 یا BC1 شروع می شود که مشابه آدرس های شبکه بیت کوین است.

USDT-ERC20 با 0x شروع می شود که مشابه آدرس های شبکه اتریوم است.

USDT-TRC20 با T شروع می شود که مشابه آدرس های شبکه ترون است.

لازم به ذکر است که با مراجعه به مقاله ، قادرید اطلاعات تکمیلتری در این زمینه به دست آورید.

دکمه بازگشت به بالا