رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران ضمن تشریح مراحل انجام شده برای ورود به مرحله دوم آزمایش بالینی واکسن کوپارس ، در مورد عود بیماری کرون در تعطیلات آینده و پس از عدم رعایت پروتکل ها نیز هشدار داد.
در مصاحبه ای با مجله روز ، دکتر جلیل کوهپایه زاده وی در مورد آخرین اخبار مربوط به آزمایش بالینی واکسن کوپارس ، به واکسیناسیون دو گروه 250 نفره در مرحله دوم اشاره کرد و ابراز امیدواری کرد که مرحله دوم واکسن در ماه جولای پایان یابد.
وی در مورد مشکل قطعی برق در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: مشکلات ناشی از قطع برق طبیعی است اما بیمارستان ها به برق اضطراری مجهز هستند و دستور بررسی همه این دستگاه ها داده شده است با دقت بیشتری نسبت به قبل. “لطفا بررسی کنید. از طرف دیگر ، با هماهنگی وزارت نیرو ، تلاش شده است تا از قطعی برق در مناطقی که بیمارستانها مستقر هستند ، جلوگیری شود و در صورت بروز چنین اتفاقی ، آنها را از قبل مطلع سازید تا از آمادگی کافی برای قطع انرژی برخوردار باشند.
کوهپایه زاده ادامه داد: در بحث حفظ زنجیره سرماخوردگی واکسن ها نیز این موضوع مورد توجه مراکز تزریق واکسن قرار گرفته است. البته ، قطع برق در این مورد بسیار موثر نیست. زیرا از طریق جعبه های سرد می توان دمای واکسن ها را برای چند ساعت کنترل کرد ، اما در هر صورت ، بروز جریان باعث ایجاد مشکل در زنجیره سرد واکسن می شود.
وی در مورد وضعیت مراجعه بیماران و بستری شدن آنها در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: “این روند نسبت به روزها و هفته های گذشته کاهش می یابد ؛ البته این کاهش بسیار زیاد و قابل توجه نیست ، و حتی در بعضی روزها کمی افزایش می یابد. اما به طور کلی ، هفته آخر ماه مه ، در مقایسه با روزهای اول این ماه ، هم تعداد بیماران و هم تعداد مرگ ها کاهش یافته است ، و ما در شیب رو به پایین قرار داریم از قله چهارم ، با این حال ، میزان افت نیز نگران کننده است به طوری که پس از تعطیلات بعدی (اواسط ژوئن) مشکلی در پذیرش بیماران نداریم. اگر جلسات در تعطیلات بعدی تشکیل شود ، بیماری افزایش می یابد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران درباره احتمال قله تاج پنجم با ویروس های جهش یافته تصریح کرد: اگر افراد پروتکل های سلامتی را دنبال کنند ، جهش ها ممکن است بسیار م effectiveثر نباشند و باعث قله های شدید شوند. متأسفانه ، در مورد موج چهارم ، کمترین میزان انطباق با پروتکل های بهداشتی را تجربه کرده ایم. خوشبختانه اکنون میزان پایبندی افراد نسبت به هفته های گذشته بهتر شده است و اگر این روند ادامه یابد ، مطمئنا جهش ها قادر به ایجاد قله های قابل توجه نیستند.
وی افزود: پیش بینی ما در تهران ادامه روند نزولی قله چهارم است و اگر در تعطیلات نیمه خرداد اتفاق خاصی نیفتد و مشاهدات صورت نگیرد ، ما می توانیم شرایط را به درستی کنترل کنیم. با پیروی از پروتکل ها و افزایش واکسیناسیون ، امیدواریم که بتوانیم شرایطی را ایجاد کنیم که اوج بالایی نداشته باشد.
وی در مورد وضعیت تأمین دارو و اکسیژن به بیمارستان ها گفت: خوشبختانه کمبود دارو نداریم. وقتی از اوج پایین می آییم ، مصرف دارو و اکسیژن کاهش می یابد و اکنون مشکل عمده ای در تأمین دارو و اکسیژن بیمارستان ها نداریم.
انتهای پیام