ایرانی کسب و کارعمومی

بهترین رقم هلو برای مناطق گرمسیری

بهترین نهال هلو شامل چه نژادهایی می باشد:

مشخصات عمومی بهترین درخت هلو:

گوشت این میوه به رنگ سفید، کرم است و هسته‌ای با پوست سخت در میان آن وجود دارد که در برخی انواع هلو به راحتی از گوشت جدا شده و برخی دیگر به سختی چسبیده‌اند. پوست هلوی رسیده ضعیف و کرک‌دار است.

بهترین باید چه ویژگی هایی دارد:

از لحاظ ظاهر، طعم، بافت گوشت میوه، نحوه‌ی اتصال گوشت و هسته، این میوه‌ها با هم تفاوت‌هایی دارند. اما برای انتخاب بهترین نهال هلو، لازم است به کاربرد آن توجه نمود. برای مثال هلویی که بافت سفت‌تری دارد برای پختن مناسب‌تر است و هلویی که ظاهر زیبایی داشته باشد مناسب پذیرایی است.

بیوگرافی بهترین درخت هلو:

ارتفاع درخت هلو، کم است و حداکثر به ۵٫۵ متر می‌رسد. معمولا در باغ‌ها، با هرس کردن قد آن‌ها را بین ۳ تا ۴ متر نگه می‌دارند. برگ‌های این درخت، سبز براق و نوک تیز هستند. گل‌های درخت بصورت منفرد یا به صورت گروه‌های دو یا سه تایی رشد می‌کنند و رنگ آن‌ها صورتی یا سفید است. شاید بتوان گفت بهترین درخت هلو، مقاوم‌ترین و پربازده‌ترین آن‌ها ست.

  1. نهال هلو نسبت به سایر میوه‌ها عمر کوتاهی دارد.
  2. دربرخی مناطق، باغات بعد از ۸ تا ۱۰ سال مجدد کاشته می‌شوند.
  3. در برخی مناطق دیگری بسته به میزان مقاومت درختان در برابر آفات و آب و هوا ممکن است به مدت ۲۰ تا ۲۵ سال نیز دوام داشته باشند.

شرایط محیطی پرورش بهترین نهال هلو:

درختان هلو در برابر سرما تحمل زیادی ندارند به این معنا که در دمای ۲۳- تا ۲۶- دوام نخواهند آورد. از طرفی، در مناطقی که زمستان‌های معتدلی دارند نیز رشد خوبی نخواهند داشت. بیشتر واریته‌ها برای دوره خواب سالانه به سرمای زمستان نیاز دارند.

خاک مناسب پرورش بهترین درخت هلو:

هلو در انواع مختلف خاک به خوبی عمل می‌کند، اما به طور کلی در لوم‌های شنی یا ماسه‌ای کاملا زهکشی شده بهترین رشد را دارد. همچنین در بیشتر خاک‌ها، هلو به کود غنی از نیتروژن یا کود دامی به خوبی پاسخ می‌دهد. درواقع بدون این کود رشد خوبی نخواهد داشت.

هرس مناسب درخت هلو:

شاخه‌ها معمولاً باید بصورت سالیانه هرس شوند تا از بلند شدن قد درخت جلوگیری کرد. شاخه‌های قائم به طرف‌های جانبی رشد می‌کنند و آن را در برابر نور خورشید محافظت می‌کنند.

انتخاب بهترین هلو:

با توجه به اینکه هلو در مناطق مختلف جهان کاشته می‌شود، هر منطقه با توجه به سلیقه، نیاز بازار و شرایط آب و هوایی اقدام به اعمال تغییراتی در نهالی این درختان می‌نماید. به همین دلیل برای انتخاب بهترین هلو باید درمورد انواع متداول و محبوب آن‌ها نموده و شرایط مورد نیاز میوه را با شرایط مزرعه‌ی خود و نیاز و سلیقه‌س مشتریان بالقوه‌ی بازار سنجش نمود.

انواع بهترین نهال هلو در ایران:

هزاران نوع هلو در جهان تولید می‌ شود. انواع گوشت زرد و گوشت سفید در مناطق مختلف جهان بسته به سلیقه‌ی مردم مصرف می‌شوند. در ایران نیز انواع مختلفی از هلو کاشته و مصرف می‌شوند. از جمله‌ی آن‌ها می‌توان به هلو زعفرانی، هلو سرخابی،  هلو انجیری، هلو کاردی، هلو هسته جدا، هلو آبرتا و هلو پلنگی اشاره کرد.

هلو در ایران بیشتر بصورت خام و برای پذیرایی مورد استفاده قرار می‌گیرد پس باید در هنگام انتخاب بهترین نهال هلو؛ توجه داشت که میوه‌های با ظاهر و دلچسب‌تر می‌توانند گزینه‌های مناسب‌تری باشند.

اولین نهال از بهترین نهال هلو، هلو زعفرانی:

همانگونه که از آن مشخص است، گوشت این میوه به رنگ زرد زعفرانی است. اندازه‌ی این میوه‌ها درشت و پوست و هسته‌ی آن به سادگی از گوشت جدا می‌شود. هلو زعفرانی از انواع محبوب هلوست که بصورت خام و پخته مورد استفاده قرار می‌گیرد. این هلو بسیار متداول و محبوب است بطوری که شاید بتوان آن را بهترین هلو، برای فروش دانست.

هلو زعفرانی، یکی از انواع پرطرفدار هلو نزد باغداران است. گلدهی این seedling، بالاست و زودرس است. از اواخر فروردین گلدهی این درخت آغاز شده و تا اواخر خرداد و تیر میوه‌ها قابل چیدن خواهند بود. عمر این درخت در حدود ۱۰ سال بوده و از سال دوم قادر به باردهی است. زمان مناسب برای آبیاری این درخت ۱۰ لیتر در هفته است.

دومین نهال از بهترین نهال هلو، هلو سرخابی:

این نوع هلو، دارای پوست ضخیم‌تر و به رنگ سرخابی یا صورتی پررنگ است و شکل میوه نیز تقریباً گرد است. گوشت این میوه نیز قرمز رنگ است.

باردهی این درخت بالاست و از سال دوم شروع به باردهی می‌کند. برداشت میوه در اواسط تابستان امکان پذیر است و نیاز به ۴۰۰ تا ۱۰۰۰ ساعت استراحت در دمای زیر ۷ درجه سانتی‌گراد دارد. باردهی حداکثری این درخت تا ۷ سال است و پس از آن به تدریج باردهی کاهش می‌یابد. مقاومت این درخت به گرما بالاست و در تابستان ماندگار است.

سومین نهال از بهترین نهال هلو، هلو انجیری:

این نوع هلو نسبت به سایر انواع هلو ظاهر کاملاً متفاوتی دارد. شکل هلو انجیری، بشقابی است و رنگ آن ترکیبی از زرد، نارنجی و سرخابی است. سطح پوست هلو انجیری پوشیده از کرک و مزه‌ی آن شیرین‌تر از سایر انواع هلوست.

چهارمین نهال از بهترین هلو، هلو کاردی:

این نوع هلو از انواع محبوب هلو در ایران است که به طور گسترده در مصارف خوراکی، تولید آبمیوه، مربا و کمپوت مورد استفاده قرار می‌گیرد. این میوه کرک یکنواخت و مخملی داشته و رنگ آن قرمز است و از عطر و طعم قوی برخوردار است. این هلو معمولاً درمناطق معتدل جنوب آسیا کشت می‌شود و برداشت آن اواخر خرداد و اوایل تیرماه انجام می‌گردد.

این هلو نسبت به ارقام دیگر، باردهی کمتری دارد و تحمل آب و هوایی آن در سرما و گرمای شدید، کم است. این نهال به روزانه ۲۵ تا ۳۰ لیتر آب برای رشد نیاز دارد. ارتفاع این درخت بین ۳ تا ۴ متر خواهد بود و به صورت گسترده رشد می‌کنند. میزان سرمای مورد نیاز برای این درخت در حدود ۱۰۰۰ تا ۱۶۰۰ ساعت برای دوره ی خواب است.

پنجمین نهال از بهترین نهال هلو، هلو هسته جدا:

بهترین نهال هلوی هسته جدا؛ از انواع هلو زعفرانی است. همانگونه که از نام آن مشخص است، ویژگی بسیار خاص به فرد این هلو جدا شدن آسان هسته از گوشت میوه است. به دلیل همین ویژگی و سفت‌تر بودن بافت گوشت میوه، این نوع هلو برای مصارف شیرنی پزی و کنسروها مورد توجه قرار گرفته است.

ششمین نهال از بهترین درخت  هلو، هلو آلبرتا:

خاستگاه این نوع هلو کشور آمریکاست. از دیدگاه نظری تشبیه مناسبی به هلوی زعفرانی دارد اما تفاوت‌هایی بین آن‌ها وجود دارد. رنگ این هلو قرمز و نارنجی است و طعم شیرینی دارد. بافت گوشت میوه نیز نرم است.

نهال فا در مقایسه با سایر انواع دارای مقاومت بیشتری نسبت به سرماست. با این حال این درخت در مناطق معتدل بهتر رشد می‌کند. این نوع هلو نسبت به سایر انواع کمی دیررس‌تر است و در مرداد ماه قابل برداشت است. آبیاری این درخت باید دو بار در هفته انجام شود.

هفتمین نهال از بهترین نهال هلو، هلو پلنگی:

هلو پلنگی از انوع هلو انجیری است که به دلیل ظاهر لکه‌دارش با این نام شناخته می‌شود. رنگ این هلو زرد همراه با لکه‌هایی به رنگ نارنجی یا قهوه ایست. خاستگاه این بهترین نهال هلو، کشور چین است. طعم این هلو شیرین و گوشت آن سفید رنگ است.

تحمل سرمای این درخت پایین است و در محیط‌های خشک نیز نمی‌تواند رشد کند. این گیاه به حدود ۱۰ لیتر آب در هفته نیاز دارد. ارتفاع متداول درخت در حدود ۴ تا ۷ متر است و برداشت محصول آن در اواخر تابستان انجام می‌شود. نهال این میوه از سال دوم شروع به باردهی می‌کند.

انتخاب بهترین نهال درخت هلو:

  • هلو از انواع میوه‌های پرطرفدار در جهان است که درخت آن برای باغداران باردهی و بازدهی خوبی دارد.
  • این درخت نیاز به مراقبت دارد و انواع آن بسته به نیاز و سلیقه‌ی مصرف کننده مورد تقاضاست.
  • عمر این درخت زیاد نیست و معمولاً بعد از ۱۰ سال باید به فکر واکاری بود اما باید درنظر داشته باشید که نحوه‌ی مراقبت از درخت و عملکرد مناسب باغدار می‌تواند در افزایش عمر درخت تأثیر مستقیمی داشته باشد.

درخت هلو، نیاز به دوره‌ ی سرما دارد اما معمولاً آب و هوای معتدل را برای رشد ترجیح می‌دهند و تحمل سرما و گرمای شدید را ندارند. با توجه به شرایط محیطی و نگهداری هرکدام از انواع هلو، برای یافتن بهترین نهال هلو، ابتدا باید شرایط زمین و محیط مورد نظر برای کاشت این درختان را در نظر گرفت و با توجه به آن اقدام به انتخاب کرد. البته باید توجه نمود که انتخاب نهال سالم و با کیفیت نیز می‌تواند بر کیفیت محصول نهایی و عمر درخت تاثیرگذار باشد.

منابع: به طور معمول اکثر نژادهای نهال هلو در مناطق معتدل به راحتی رشد کرده و باروری مناسبی از خود نشان می‌دهند، در گذشته تنها تعداد معدودی از درختان هلو می‌توانستند در مناطق گرمسیری و خشک که ذخایر آبی کمتر داشتند رشد کنند، ولی امروزه نهالستان و مراکز تولید کننده توانستند با واردات نهال غیر بومی و تکثیر آن بر پایه درخت شفتالو، نهال اصلاح شده و پیوندی با سیستم دفاعی قوی و با کیفیت را تولید کنند، نهال اصلاح شده درخت هلو می‌تواند در مناطق گرمسیری رشد مناسب و اقتصادی داشته باشد.

ویژگی‌های مهم درخت هلو گرمسیری

البته بدون در نظر گرفتن نژاد درخت هلو، تمامی درختان هلو در اکثر ویژگی‌ها با یکدیگر مشترک بوده و باعث متمایز شدن درخت هلو از دیگر درختان میوه شده است، مزیت هایی دارد که باعث شده بیشتر باغداران مشتاق خرید نهال میوه و احداث باغ آن باشند، در ادامه سعی می‌کنیم خصوصیات مهم درخت هلو گرمسیری را برای شما معرفی کنیم:

  • درخت هلو گرمسیری به خاطر گرمای فصل تابستان و نور آفتاب کافی که در روزهای تابستان وجود دارد رشد سریع تری را تجربه می‌کنند.
  • درختان اصلاح شده و پیوندی هلو گرمسیری ارتفاعی بین ۴ تا ۶ متری داشته و تنه آن ها ۱۵ تا ۲۵ سانتی متر است.
  • طول عمر بدون در نظر گرفتن نژاد آن بین ۱۵ تا ۲۰ سال است.
  • به خاطر رشد سریع و قدرتمند نهال هلو گرمسیری معمولاً در سال دوم و سوم باردهی آن آغاز می‌شود.
  • درختان هلو زیر مجموعه‌ درختان برگ ریز است، در فصل پاییز ابتدا برگ‌هایش تغییر رنگ داده و زرد رنگ شده، بعد از خواب زمستانی برگ ریزی را آغاز می‌کند.
  • شاخه های تازه رشد شده درخت هلو به رنگ سبز و قرمز بوده، ولی شاخه های قدیمی آن خاکستری و قهوه ای رنگ است.
  • گل‌های درختان گرمسیری زودتر از نژادهای دیگر آغاز می‌شود، معمولاً هفته آخر اسفند ماه گلدهی درختان هلو گرمسیری شروع می‌شود.
  • میوه درخت هلو علاوه بر این که برای تازه خوری مناسب است، از آن برای پخت و پز و تهیه فرآورده های گوناگون استفاده می‌کنند.
  • درخت هلو گرمسیری در دو نژاد متفاوت تکثیر می‌شوند، درختانی که میوه های آنها هسته جدا بوده و برای تازه خوری استفاده می‌شود، همچنین درختانی که میوه آن ها بافت سفتی داشته و هسته آنها چسبیده به گوشت هلو است و از آن برای پخت و پز و تهیه فرآورده های گوناگون مصرف می‌کنند.
  • اکثر نهال زود گل، زود رس هستند، ۶۰ تا ۹۰ روز پس از گلدهی  میوه آنها رسیده شده و آماده عرضه به بازار است.

شرایط زیست محیطی مناسب برای کاشت درخت هلو گرمسیری

کشاورزانی که باغات آنها در مناطق گرمسیری قرار گرفته است باید نژاد هلو زودگل و گرمسیری را برای راه اندازی واحد تولید میوه هلو در نظر بگیرند، این درختان سازگاری بیشتری با این مناطق داشته و باعث می‌شود، طول عمر اقتصادی آن افزایش پیدا کند، درختان هلو زود گل نمی‌توانند دمای کمتر از منفی ۱۰ درجه را تحمل کنند.

درختان هلو گرمسیری نسبت به رطوبت زیاد حساس هستند، بنابراین رعایت کردن رطوبت خاک و آبیاری مناسب یکی از عوامل تاثیر گذار بر روی عملکرد درخت هلو است، در عوض درختان هلو گرمسیری می‌توانند خشکی هوا و تا حدودی کم آبی را تحمل کنند، پلی برای داشتن میوه با کیفیت باغدار باید روتین آبیاری درخت را به صورت استاندارد مخصوصا در فصل تابستان انجام دهد.

البته کشاورزانی که باغات آنها در مناطق گرمسیری قرار گرفته است حتما به نیاز سرمایی این درخت توجه کافی داشته باشند، گذراندن دوره سرمایی کمک می‌کند تا درخت هلو در فصل بهار سرزنده و شاداب باشد، همان اندازه که این درختان نسبت به سرما حساس هستند زمستان گرم و معتدل باعث بروز مشکلاتی برای آنها خواهد شد.

یکی از مهمترین نکات در نگهداری و مراقبت درختان گرمسیری نوع هرس آن است، معمولاً کشاورزان اسکلت بندی این درختان را به گونه‌ای تربیت می‌کنند تا در فصل تابستان در برابر نور مستقیم آفتاب و گرمای مثبت ۴۰ درجه در امان باشند، از دیگر موارد تاثیر گذار باید به رطوبت خاک باغ اشاره کرد، جهت حفظ رطوبت حداقلی خاک بهتر است از مالچ پاشی استفاده کنند.

آماده سازی بستر باغ برای کاشت درخت هلو گرمسیری

از دیگر اقدامات مهم برای راه اندازی باغ تجاری و حرفه‌ای نهال هلو در مناطق گرمسیری آماده سازی خاک باغ است، با توجه به اینکه فصل تابستان در مناطق گرمسیری بسیار گرم می‌شود و گرمای بیش از اندازه امکان صدمه به ریشه درخت را دارد، همچنین انعکاس نور خورشید به تنه درخت باعث سوختن تنه می‌شود، باغدار باید اقدامات پیشگیرانه را انجام دهد.

در مرحله اول بسترسازی باغ هلو با استفاده از خاک‌های لوم شنی یا ماسه آغاز کنید، خاک باید زهکشی مناسب تا عمق دو متری را داشته باشد تا ریشه های درخت بتوانند به لایه های زیرین خاک نفوذ کرده و از گرمای سطحی در امان باشد.

همانطور که اشاره کردیم برای ثابت نگه داشتن رطوبت خاک از روش مالچ پاشی استفاده می‌کنند، برای مالچ پاشی می‌توانید از برگ درختانی که در فصل پاییز جدا شدند به همراه کمپوست استفاده کرده و آن را در سطح باغ پخش کنید، مالچ پاشی نه تنها رطوبت خاک را تامین می‌کند از رشد علف‌های هرز جلوگیری می‌کند، جهت جلوگیری از انعکاس نور آفتاب نیز معمولاً تنه درختان را به رنگ سفید رنگ می‌کنند تا گرمای بیش از حد را دفع کند.

آشنایی با انواع نهال هلو گرمسیری و زود گل

بهتر است در این قسمت از مقاله برخی از ارقام نهال هلو گرمسیری را برای شما معرفی کرده، ویژگی و خصوصیات بارز آنها را بیان کنیم تا باغدارانی که می‌خواهند در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری باغ این درختان را راه اندازی کنند، با اطمینان بیشتری نسبت به انتخاب آنها اقدامات لازم را انجام دهند:

نهال هلو زعفرانی در دو نژاد زودرس و دیررس تکثیر می‌شود، نهال هلو زعفرانی زودرس یکی از بهترین ارقام نهال هلو برای کاشت در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری است، از مزیت‌های مهم درخت هلو زعفرانی می‌توان به تحمل گرمای بالای ۳۰ درجه و سرمای منفی ۲۵ درجه اشاره کرد، نهال هلو زعفرانی را نه تنها در مناطق گرمسیری بلکه در مناطق مدیترانه‌ای که اختلاف دمای زمستان و تابستان آنها بیشتر از ۴۵ درجه است نیز می‌توان کاشت کرد.

دوره سرمایی درخت هلو زعفرانی چندان طولانی نیست تنها ۴۰۰ الی ۷۰۰ ساعت بازه دمای بین ۰ تا ۱۰ درجه سانتیگراد می‌تواند نیاز سرمایی این درخت را برطرف سازد، عمر اقتصادی درخت هلو زعفرانی بین ۱۵ تا ۲۰ سال بوده و با توجه به نحوه تکثیر و مدیریت کشاورز قابل تغییر است، با اینکه درخت هلو زعفرانی اواخر فروردین ماه گلدهی خود را آغاز می‌کنند، ولی به خاطر زودرس بودن آن می‌توان اواخر تیرماه میوه های آن را برداشت کرد.

در شرایطی ایده‌آل که عوامل بازدارنده وجود نداشته باشد درخت هلو زعفرانی در هر هکتار بین ۷۰ تا ۸۰ تن میوه باکیفیت و صادراتی تولید می‌کند، این میوه جزو میوه های هسته جدا بوده و آن را به صورت تازه خوری مصرف می‌کنند، البته صادرات میوه درخت هلو زعفرانی بسیار پر رونق بوده و همین امر باعث شده در بین کشاورزان محبوبیت زیادی داشته باشد.

برای کشاورزان مناطق گرمسیری بهتر است یک رقم آمریکایی از درختان هلو را معرفی کنیم که دامنه‌ی احداث باغ آن بسیار وسیعی است، نه تنها در مناطق گرمسیری بلکه در مناطق معتدل و سردسیری نیز می‌توان باغ آن را راه اندازی کرد، از نظر علم گیاه پزشکی درخت هلو آلبرتا به خاطر مقاومت دمایی که دارد، می‌تواند دمای مثبت ۳۵ درجه تا ۲۵ درجه را به راحتی تحمل کند.

عمر اقتصادی نهال بذری هلو آلبرتا تنها ۸ الی ۹ سال است، ولی با اصلاح شده و پیوندی بر پایه درخت شفتالو از نهالستان معتبر مطمئناً عمر اقتصادی و دوره طلایی آن حداقل ۱۵ تا ۲۰ سال خواهد بود، این درخت زودبازده است، در سال دوم نهایتاً از سال سوم باروری آن آغاز می‌شود.

میوه درخت هلو به صورت گرد و پوست آن به رنگ نارنجی است، بسیار شیرین بوده و رایحه دلنشینی دارد، جزوه میوه های درشت و سنگین وزن بوده و هر عدد از آن بین ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم وزن دارد، با توجه به اینکه در هر هکتار حداقل ۹۰۰ عدد اصل درخت آلبرتا جای می‌گیرد، بنابراین می‌توان گفت سالانه به راحتی ۸۰ تن میوه صادراتی از باغ هلو برداشت می‌شود.

نهال هلو انجیری پلنگی

ظاهر متفاوت میوه هلو انجیری پلنگی باعث معروفیت آن در بین مصرف کنندگان شده است، با توجه به اینکه این میوه هم شکل دونات بوده و  پوست آن به رنگ سبز با نهال‌های قرمز رنگ دارد به اسم میوه هلو انجیری شناخته شده، خاستگاه اصلی درخت هلو انجیری کشور چین است.

ولی به خاطر سازگاری بالایی که این درخت با مناطق مختلف گرمسیری و نیمه گرمسیری کشور ایران دارد جزوه ارقام پر فروش نهال هلو قرار گرفته است، گرمای تابستان و تابش حداقلی ۸ ساعت نور خورشید باعث شده تا میوه های تولیدی کیفیت  بالایی داشته باشد.

البته نباید فراموش کنیم از ویژگی بارز نهال هلو پلنگی در بار بودن و سیستم دفاعی قوی این درخت است، چون روش تکثیر نهال هلو انجیری پلنگی بر پایه متد جدید گیاه پزشکی و به صورت پیوندی و اصلاح شده بر پایه درخت شفتالو بوده، بنابراین در برابر ناملایمتی‌های هوا و آفات زدگی مقاوم هستند.

  • دوره سرمایی نهال پلنگی تنها ۴۰۰ تا ۱۰۰۰ ساعت در دمای کمتر از ۷ درجه سانتیگراد است.
  • باردهی این درخت در هر هکتار بین ۶۰ تا ۷۵ تن است.
  • هر میوه درخت انجیری پلنگی ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم وزن دارد.
  • در یک هکتار بین ۹۰۰ تا ۱۰۰ اصله نهال انجیری جای می گیرد‌

نهال هلو کاردی پیش رس

شاید بیشتر مصرف کنندگان که میوه کاردی را مصرف می‌کنند نام آن را نشناسند، ولی درصد بیشتر میوه هلو که در بازار داخلی به فروش می‌رسد مربوط به این درخت است، بافت خوش طعم و آبدار میوه هلو کاردی همچنین استفاده از آن برای تهیه کمپوت و مربا باعث شده در میان مصرف کنندگان محبوب باشد.

نهال هلو کاردی پیش‌رس مخصوص مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری بوده و نسبت به سرما حساسیت بالایی از خود نشان می‌دهد، برای باردهی سریعتر نهال هلو کاردی توصیه می‌شود کاشت پاییزه آن را در اواسط آذر ماه انجام دهید، این درخت علاوه بر زود گل بودن زودرس نیز هست به طوری که اواخر خرداد ماه دوره برداشت میوه آن به اتمام می‌رسد.

ریشه زایی درخت هلو کاردی ریشه زایی بسیار قوی دارد، و همین امر باعث شده تا به راحتی عناصر مغذی را از لایه های زیرین خاک جذب کرده و باردهی مناسبی را سالانه تجربه کنند، تحقیقات نشان داده کشاورزان با رسیدگی مناسب می‌توانند سالانه ۶۵ تا ۷۵ تن میوه با کیفیت از باغ هلو کاردی برداشت کنند، اگر کشاورز مدیریت صحیحی داشته باشد عمر اقتصادی درخت بین ۱۵ تا ۲۰ سال متغیر است.

کلام آخر

با توجه به پیشرفت علم کشاورزی و گیاه پزشکی باید بگوییم هیچ غیرممکنی برای کشاورزان وجود ندارد، باغداران تنها با شناسایی نهالستان تولید کننده که مجوز رسمی خود را از وزارت جهاد کشاورزی دریافت کرده است، می توانند رقم‌های تجاری نهال هلو را برای هر موقعیت از منطقه با هر ارتفاعی خریداری کنند.

نهالستان هایی مانند برتر نهال که پروانه کسب خود را به صورت رسمی از وزارت جهاد کشاورزی دریافت کرده‌اند و معمولاً دارای باغ مادر هستند، تمامی نهال میوه را در آنجا تحت نظر مهندسین کشاورزی و با استفاده از آخرین روش گیاهپزشکی تکثیر می‌کنند، چون کیفیت نعال را به طور مداوم مورد بررسی قرار می‌دهند، به اندازه‌ای از مرغوبیت محصول مطمئن هستند، نهال هلو گرمسیری را با گارانتی ۲ ساله عرضه می‌کنند.

کشاورزان فرصت کافی دارند تا کیفیت نهال خریداری شده را مورد بررسی قرار دهند، البته در این مراکز نیز کاملا اقتصادی و مقرون به صرفه است، برای اطلاعات بیشتر می‌توانید از راه های ارتباطی ثبت شده استفاده کنید.

 

 

دکمه بازگشت به بالا